Laura Codruta Kovesi presedintele Romaniei 2024

Laura Codruta Kovesi presedintele Romaniei 2024. O analiza a viitorului care ne arata cine va fi urmatorul presedinte al României.

Mar 25, 2022 - 13:44
 0  467
Laura Codruta Kovesi presedintele Romaniei 2024

Laura Codruta Kovesi presedintele Romaniei 2024

Se discuta de cand era sefa la DNA ca Laura Codruta Kovesi va fi presedintele Romaniei si pe zi ce trece devine tot mai propabil ca aceasta sa devina cu adevarat urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus nu mai poate avea inca un mandat, asa ca trebuie sa vina cineva din aceiasi echipa si cum Basescu nu mai are sanse se foloseste varianta Laura Codruta Kovesi.

Aceasta va fi presedinte al Romaniei un mandat si daca nu se schimba nimic, apoi Klaus va candida pentru inca doua mandate pentru presedintia Romaniei. 

Vedem ca se foloseste conflictul din Ucraina pentru ai mari popularitatea si creste sansele sa devina urmatorul Presedinte.

Daca George Simion de la AUR decide sa candideze pentru postul de presedinte, cred ca va avea aceiasi soarta ca Becali sau Diaconescu. Se vede ca au inceput cu amenintarile care sunt doar zvonuri ca au probe care l-ar lega de Rusia si Putin, pentru ca este la moda acum. 

In caz ca George Simion nu o lasa mai moale, vor scoate un dosar si nu va interesa pe nimeni daca e real sau nu si va avea sanse mari sa ajunga la inchisoare. In acest moment George Simion si AUR sunt concurentii direct pentru gasca care detine Romania. PNL, PSD au salbe sanse sa castige si cred ca o stiu si eu, iar USR-PLus nu are nici o sansa sa castige chiar daca fac multa galagie. PNL chiar daca a fuzionat cu ALDE tot nu are sanse sa castige, pentru ca au avut sansa sa dovedeasca ca pot face ceva, insa tot ce au facut, a fost sa arate ca sunt o gasca de interlopi care nu sunt in stare sa se puna de acord la chestiuni mici, nu mai spunem la chestiuni importante.


Asa ca singura sansa pentru gasca care conduce acum Romania este Laura Codruta Kovesi si care mai mult ca sigur va candida ca independent, pentru ca asocierea cel putin acum cu orice partid, i-ar aduce probleme de imagine si credibilitate. 

In cazul ca aceasta candideaza, indiferent cine candideaza contra ei, va pierde pentru ca nu este permis sa castige, vedem alegerile prezidentiale cu Basescu si Klaus care desi au fost dovezi clare de frauda, nimeni, dar absolut nimeni nu a spus nimic si nimeni nu a fost pedepsit.

Sa ne aducem aminte de cazul super cunoscut a lui Clotilde Armand care a fost prinsa in fapt si in loc sa ajunga la inchisoare (asa cum s-ar fi intamplat cu orice alta persoana), aceasta a ajuns primar.
A mai avut si tupeul sa spuna ce acele camere ar fi trebuit sa fie oprite, pentru ca asa a fost asigurata si ca persoana care nu le-a oprit ar trebui tras la raspundere. Cred ca se intelege clar.

Basescu - Geoana

La miezul nopții Geoana conducea detasat in fata lui Basescu unde erau foarte putine sectii de votare pentru numarare si chiar daca 100% din aceste voturi erau pentru Basescu tot nu putea castiga. Geoana chiar se anuntase castigator pentru ca era normal la procentul in fata lui Basescu, insa dimineata Basescu avea aproape 2 milioane de voturi in fata lui Geoana.

Ce a fost mai ciudat, a fost ca Geoana a acceptat foarte repede infrangerea suspecta si neasteptata, fara sa faca nici macar o declaratie contra. Unde este acum domnul Geaona? Pai e mare sef pe la NATO si cred ca asta e unul din lucrurile care i-au fost promise in noaptea cand a decis sa arunce alegerile.


Tinand cont de toate acestea (sunt mai multe dar ne rezumam doar la acestea) intelegem cine va fi urmatorul presedinte al Romaniei si cum va castiga.

Alegere nu ne mai apartin ci sunt doar de forma, ceva de aruncat in ok si a multumi masele, pentru ca de totul merge conform planului se stie cine va fi presedintele Romaniei pentru urmatorii 50 ani.

Indiferent ce va fi, vina ne apartine pentru ca fara contributia noastra sau mai bine spus indiferenta, EI nu ar putea face absolut nimic.

Vrei sa faci ceva?

Cand mergi la vot ti-l poti anula si daca o facem cu totii putem spune un NU mare la toata clasa politica si vor fi obligati sa aduca nume noi si poate un Roman cu sange va putea avea o sansa sa castige si lupte pentru noi.

Cum iti poti anula votul?

1. mergi in cabina de vot
2. pune stampila pe toti candidatii
3. poti chiar scrie ceva pe buletinul de vot sau un mare X pe fiecare pagina
4. faci o poza pentru a o avea ca proba in caz ca vor schimba voturile anulate.


Pentru a functiona, trebuie sa mergem in numar mare la vot.

In functie de situatia din perioada alegerilor se va intampla:

1. daca situatia este favorabila pentru ei vor indemna lumea sa mearga la vot in numar masiv
2. daca situatia nu este va favoarea lor, atunci vor aduce experti si va induce ideea ca votul nu conteaza, adica ca lumea sa nu mearga la vot. 


Stim ca s-a intamplat asta la fiecare alegeri din ultimii 20 de ani.


Ramane sa vedem daca am dreptate si Laura Codruta Kovesi va fi presedintele Romaniei in 2024.


Foloseste sectiunea comentarii pentru a afla predictia ta.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.