SEO - Articolele copiate urca mai bine decat cele originale

SEO - Articolele copiate urca mai bine decat cele originale - ai citit bine si functioneaza mai bine continutul copiat decat cel original.

Mar 25, 2022 - 16:28
 0  649
SEO - Articolele copiate urca mai bine decat cele originale

SEO - Articolele copiate urca mai bine decat cele originale


Stiu ca suna total contradictoriu la ce stii si ce spune google legat de SEO. Articol, continut original va urca mai bine in google decat cel copiat, insa realitatea ne arata ca este tocmai invers. Nu este prima oara cand vad acest lucru si am discutat in cateva topicuri pe roforum.net.

Am inceput pe blog o sectiune Arhiva social Media unde postez articole de pe retelele sociale pentru pastrare, in caz ca le sterge. Am observat ca un articol copiat a ajuns pe locul 4 in rezultatele google la cateva ore dupa publicare, iar un articol vechi de 2 saptamani, original cu peste 1000 de cititi si cateva comentarii nici nu exista in google.

Acesta este doar un exemplu.

Cei care aveti site de filme online, stiti bine acest lucru. Stiu pe cineva care a incercat sa faca un site de filme si seriale online cu titlul si descriere unica si nu voia sa urce deloc. Cand a vazut ca nu urca, pur si simplu a copiat titlul si descrirea de site-urile din top 3 care apar in rezultatele google. Surpriza... a inceput sa urce imediat si chiar a ajuns sus cu el.


Deci ce ne spune google si marii specialisti SEO, nu are nici o valoare, pentru ca in realitate contintul copiat si spamul ramane de baza si iti poate urca un site in primele pozitii google.

Daca ai un site cu articole care nu au fost indexate sau nu sunt in top, pur si simplu cauta titlul pe google, apoi rescrie titlul si descrierea dupa unul din site-urile care sunt in top. Apoi faci un ping la google ca ai facut update si surpriza, articolul va aparea in google si chiar va avea o pozitie buna.

Daca esti in pana de idei si vrei doar sa faci copy/paste la continut, atunci iti recomand sa citesti acest articol.

https://alexhardyoficial.com/copy-and-paste-articole-metoda-simpla-de-facut-bani-online 

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.