Decaderea lui Volodimir Zelenski

Decaderea lui Volodimir Zelenski a inceput si nimeni nu poate opri acest lucru.

Apr 8, 2022 - 02:25
 0  500
Decaderea lui Volodimir Zelenski

Decaderea lui Volodimir Zelenski

Se pare ca Volodimir Zelenski a comis-o iar si de data aceasta in parlamentul Grecesc unde a prezentat 2 video cu neonazisti. Diferenta intre cei din Grecia si Romania, este ca au mai mult sange in ****** si nu accepta ca cineva sa vina in propria casa si sa-i ia de prosti.

Daca la noi se prezenta acelasi video, cusiguranta nu spunea nimeni nimic. La noi a facut altceva, l-a prezentat, comparat pe Ceaușescu ca fiind un criminal de razboi care a facut genocid si nimeni din parlament nu a spus nimic, ba chiar s-au aratat super mandri cele spuse.

Volodimir Zelenski a prins tupeu si pe zi ce trece va avea mai mult pana i se va taia macaroana si lumea se va satura de el. Deja a suparat cateva tari mari si nu doar Grecia, mai este Franta, Germania, Polonia, Ungaria, Belarus, etc.
El se crede ca este o mare vedeta, insa este doar o marioneta si imediat ce nu va mai fi nevoie de el, va fi aruncat la gunoi ca o carpa murdara care nu o mai doreste nimeni. Momentul acesta nu va dura mult sa vina, pentru ca lumea deja este satula de el, exista si altceva in lumea asta in afara de Volodimir Zelenski


Datorita tupeului si faptului ca se crede un mare lider pe zi ce trece va face tot mai multe greseli care la un moment dat nu i se pot ierta si daca s-ar cumpata putin, va castiga cu siguranta si fara probleme alegerile viitoare din Ucraina, insa daca merge cu aceasta lipsa de respect si tupeu, nu va castiga nimic, ba chiar in final va el cel catalogat ca extremist si terorist.

Ramane doar sa asteptam pana pe 13 Martie 2024 si sa vedem daca am avut dreptate sau nu.
Incet, incet lumea va incepe sa vada cine este de fapt Volodimir Zelenski si ce pericol este el pentru poporul ucrainean. Poate in acest moment pentru ca este pe val nu iti vine sa crezi, dar in timp vei vedea si tu acelasi lucru ca si mine. 

Decaderea lui Volodimir Zelenski a inceput.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.