Premium URL Shortener - Scurtare link, pagini bio și coduri QR

Premium URL Shortener - Scurtare link, pagini bio și coduri QR

Apr 24, 2022 - 01:47
 0  627
Premium URL Shortener - Scurtare link, pagini bio și coduri QR

Premium URL Shortener este un script PHP de scurtare URL, plin cu multe caracteristici unice. 

Vă permite să scurtați un link lung într-un link inteligent scurt pe care îl puteți utiliza pentru a monitoriza clicurile și pentru a vă optimiza campaniile de marketing. 

ă oferă multe instrumente unice pentru a porni rapid un site web de scurtare a linkurilor. 

Unele dintre funcții includ direcționarea geografică, direcționarea dispozitivelor, abonamentul premium, tabloul de bord puternic și panoul de administrare și o serie de instrumente CMS pentru a vă ajuta să vă construiți visul. Este dezvoltat în mod activ de peste 9 ani, așa că asta înseamnă că va continua să devină din ce în ce mai bun cu fiecare actualizare.

Generator de profil bio

Generați profiluri bio frumoase, partajați un singur link și monitorizați traficul. Adăugați widget-uri și link-uri către contul de social media și personalizați profilurile bio cu culori uimitoare.

Generator QR personalizat

Generați coduri QR unice și partajați-le publicului. Utilizați diferite tipuri de coduri QR, personalizați culorile, adăugați sigla, alegeți dintre diferite forme și urmăriți scanările.

Software ca serviciu (SaaS)

Cu licența extinsă, scriptul se transformă într-o platformă SaaS și gestionează automat toate plățile prin Stripe, PayPal și Transfer bancar.

Caracteristica echipei

Noua funcție de echipă vă permite să invitați membri în grupul dvs. și să operați același cont ca o echipă. Este perfect pentru colaborare!

Domeniu personalizat

Scriptul acceptă domenii personalizate atât pentru utilizatori, cât și pentru administrator. Dacă utilizatorii dvs. doresc să-și folosească propriul domeniu, pot să-l adauge și să înceapă să-l folosească. Administratorul poate adăuga, de asemenea, domenii suplimentare pe care clienții să le utilizeze. Acest lucru este perfect dacă nu doriți ca clienții să folosească numele dvs. de domeniu principal.

Campanii și Link Rotator

Funcția de campanie vă permite să regrupați unele link-uri și vă va genera un link special unde veți putea trimite asta oamenilor. Acest link special le va permite să vadă toate linkurile din campanie și să le folosească. De asemenea, campaniile cumulează statistici pentru toate linkurile din campania respectivă.

Splash & Overlay Pagini

Acum, Scriptul creează automat o pagină dedicată pentru adrese URL media, cum ar fi Youtube, Vine, Dailymotion etc. Utilizatorii pot acum să creeze o pagină de lansare personalizată, iar aceasta poate fi o caracteristică plătită. Diverse ferestre pop-up CTA sunt, de asemenea, disponibile ca suprapuneri.

Sistem de direcționare geografică și dispozitiv de direcționare

Utilizatorii pot alege să redirecționeze vizitatorii către o altă pagină folosind locația lor în funcție atât de țară, cât și de stat sau de dispozitivul lor . Această opțiune poate fi dezactivată din panoul de administrare sau pe plan.

Parametri personalizați și UTM-uri

Utilizatorul poate adăuga parametri personalizați, cum ar fi etichete de afiliat sau poate utiliza sistemul pentru a adăuga UTM-uri .

Urmărirea pixelilor

Utilizatorul poate adăuga din peste 15 oferte, inclusiv, dar fără a se limita la , Facebook, Twitter, Bing, Google Ads, Google Tag Manager, Google Analytics, Snapchat, Reddit, Quora, Pinterest și multe altele.

Integrari Slack, WordPress și Zapier

Configurați Slack și permiteți utilizatorilor să scurteze linkurile direct din Slack folosind comenzi personalizate! Utilizatorii dvs. pot configura Zapier, iar scriptul îl va notifica pe Zapier atunci când un link nou a fost scurtat sau când cineva face clic pe un link! Scriptul include, de asemenea, un plugin wordpress pentru clienții dvs., astfel încât aceștia să poată utiliza cu ușurință platforma pentru a scurta link-urile.

Serviciu privat

Căutați să utilizați acest script în propriul dvs. scop? Nici o problema. Doar activați opțiunea privată în panoul de administrare și numai dvs. și toate conturile pe care doar le veți crea veți putea accesa site-ul și utiliza funcțiile.

Istoricul utilizatorului anonim

Utilizatorii anonimi pot acum să țină evidența ultimelor 10 adrese URL fără a fi înregistrați. Această opțiune poate fi ușor activată sau dezactivată din panoul de administrare.

Autentificare socială

Utilizatorul se poate autentifica instantaneu folosind contul său de Facebook, Twitter sau Google.

Traducere ușoară

Puteți traduce cu ușurință acest script în orice limbă doriți, folosind managerul de limbă încorporat. Creați o nouă traducere, editați-le pe cele vechi sau chiar ștergeți-le printr-un clic pe un buton. Totul este acum automatizat, ceea ce înseamnă că limbile vor fi adăugate în meniu imediat.

Sistem API avansat

Un sistem API puternic necesită ca utilizatorii să se autentifice folosind o cheie API unică asociată acestora la înregistrare. Toate adresele URL generate de un utilizator înregistrat sunt salvate automat în contul său. 

Validare URL și plugin reCaptcha

Sistemul extins de validare și filtrare URL vă oferă liniște sufletească. Sunt încorporate mai multe opțiuni pentru a dezactiva automat procesarea de către sistem a adreselor URL „neadecvate” sau a numelor de domenii (inclusiv tld-uri). Scriptul vine și cu reCaptcha și SolveMedia Captcha. Dacă este activat, sistemul Captcha va fi afișat numai utilizatorilor anonimi (utilizatori neînregistrați).

Panou de administrare cu funcții complete

Panoul de administrare puternic vă oferă control total asupra site-ului dvs. web. Vă oferă posibilitatea de a gestiona adrese URL, utilizatori și pagini personalizate. De asemenea, puteți controla toate funcțiile din panoul de administrare activând sau dezactivându-le printr-un clic pe un buton. Puteți controla reclamele, diferitele sisteme Captcha, cadrul, sistemul API, înregistrarea utilizatorilor, filtrarea URL-urilor, temele și întreținerea și multe altele.

Șablon receptiv cu 3 scheme, inclusiv modul întunecat cu Editor de șabloane încorporat

Tema implicită vine cu 3 scheme (implicit, deschis și întunecat). Puteți edita cu ușurință aspectul și tema pentru a se potrivi nevoilor dvs. cu noul editor în script. Scriptul acceptă acum teme secundare, permițându-vă să personalizați cu ușurință tema fără a vă face griji că actualizările le vor suprascrie.

Descarca Premium URL Shortener

Vezi demo Premium URL Shortener

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.