Cenzura 100% - Ce faci cand esti suspendat peste tot pentru opiniile tale?

Cenzura 100% este mai reala decat vrem sa vedem sau sa intelegem. Este o realitate cruda si am ajuns aici din vina noastra.

Mar 26, 2022 - 02:07
 0  290
Cenzura 100% - Ce faci cand esti suspendat peste tot pentru opiniile tale?

Cenzura 100% - Ce faci cand esti suspendat peste tot pentru opiniile tale?


Traim niste vremuri foarte periculoase cand peste tot ni se spune ca avem drepturi, sau inca avem dreptul la libera exprimare, propria opinie, indiferent care este aceasta, ca traim intr-o democratie, insa realitatea ne arata ca nu este asa.

In aceste zile daca nu iti exprimi opinia in acelasi mod ca trendul impus de un grup, imediat esti catalogat ca terorist, comunist, prost si restul cuvintelor din dictionar.

Cunosc aceasta experienta pe propria piele, pentru ca mereu am avut o opinie diferita de restul si asta mi-a adus multe probleme online sau viata reala. Am pierdut 99% dintre prieteni si majoritatea conturilor online mi-au fost suspendate.

Facebook - am foarte multe conturi suspendate aici. Cel activ de acum curand va fi suspendat pentru ca deja au inceput sa imi restrictioneze accesul la multe pagini, comentariile nu se trimit sau dureaza foarte mult pana se posteaza, sunt deconectat foarte des la cont, gen la interval de cateva minute. 


Twitter - si aici am multe conturi suspendate, ultimul este restrictionat de o luna si nu vor sa imi dea acces iar la cont, asta doar daca accept sa sterg o postare, dar facand asta, eu accept ca am incalcat regulile, insa nu o voi face pentru ca nu incalca nimic.


Reddit - am cateva conturi suspendate pentru ca suspenda mai rar conturile dar iti suspenda dreptul de a posta, comenta pe subdirectoare. Contul actual este banat la postare sau comentariu in peste 200 de subdirectoare pe reddit si toate pentru ca mi-am postat opinia civilizat dar care nu era in trend.


Youtube - aici la fel, foarte multe conturi suspendate si majoritatea pentru comentarii la unele video.


Dailymotion - Astazi mi-a suspendat un cont foarte vechi si care imi genera un venit foarte frumos lunar fara sa fac mai nimic. Motivul pentru suspendare a fost ca am postat 3 documentare care acum sunt in top si au legatura cu conflictul din Ucraina.

Acestea sunt cele 3 documentare pentru care mi-a fost supendat contul. In ultimele 2 luni nu am postat nimic altceva, doar cele 3 acum 2 zile.

Ukraine: 30 Years of Independence - The Everlasting Present
Ukraine On Fire documentar
Maidan 2014

Tot anul acesta au inceput si probleme cu guvernul, care pana acum ma laudam cu asta, pentru ca niciodata nu am avut problema, nici macar sa imi trimita o scrisoare, notificare. Insa anul acesta au venit dupa mine foarte puternic si se pare ca orice spun eu, nu este real, chiar daca am hartie care dovedeste ca da (este un exemplu), am dreptate si nu este ca ei.

Imi aduc aminte acum multi ani cineva mi-a spus cineva urmatorul lucru:

Alex o vei duce bine, fara probleme atat timp cat nimeni nu crede nimic din ceea ce spui,in momentul cand cel putin o persoana va crede ceva din ce spui, problemele tale vor incepe.

Si a avut dreptate, pentru ca mereu ma bazam pe asta, puteam spune orice pentru ca nu ma credea nimeni si totul era bine, asta pana acum, cand se pare ca cineva, acolo in lume a inceput sa creada ce spun.

Asa ca ce este de facut cand esti Cenzurat peste tot, pentru simplu fapt ca ai o opinie diferita de restul?

Personal am decis sa evit folosirea acestor platforme si sa imi fac un sistem de backup, unde imi pot exprima opinia fara probleme si necenzurat de nimeni. 
Posibilitatea de a te exprima liber fara cenzura are si conturi, pe langa cele legale, sunt si cele materiale, pentru ca e nevoie de ceva banuti sa mentin serverele pentru serviciile unde permit oricui sa isi exprime opinia liber si necenzurat.


- rovideo.net un site de video sharing romanesc unde poti urca orice video, fara cenzura, atat timp cat este civilizat si nu e xxx.
- alex hardy oficial blog - este blogul meu dar poti sa publici si tu daca doresti, fara cenzura si alte restrictii, atat timp cat este civilizat. Doar continut in limba romana se accepta.
- I like writing - o platforma ca acest blog, doar ca poti publica in mai multe limbi.
- sld.one - serviciu de short link
- share file online - un serviciu de file sharing 
- cda.one - o platforma social media unde nu vei gasi cenzura, libertate 100%
- immdomain.com - locul unde poti cumpara domeniul tau online fara verificari sau acte. Totul absolut anonim si poti face ce doresti cu domeniul. Sunt de parere ca fiecare este responsabil de ceea ce face si nu trebuie ca eu sau altcineva sa decida ce poate face sau nu.

Acestea sunt cateva din serviciile care le folosesc si daca vrei sa le folosesti si tu, o poti face fara probleme.


In final daca totul merge conform planului, nici acestea nu vor sta mult in picioare pentru ca indifernt daca platesti pentru ceva, serverele apartin unei firme, care apartine de un grup, care apartine de alt grup si in final va trebui sa iti suspende serverul.

Asa ca singura modalitate de a exprima opinia liber si fara cenzura, este sa cumparam o statie radio portabila insa nici asta nu va fi foarte sigur, pentru ca trebuie sa te muti tot timpul sa nu iti afle locatia.

Singur nu pot face mimic, dar impreuna putem intarzia momentul pentru ca acesta va veni, fie ca ne place sau nu.

Spune NU cenzurii.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.