Copy and paste articole - Metoda simpla de facut bani online

Cea simpla metoda de facut bani online. Doar copy articole dintr-o sursa si le pui pe alta sursa. Venit pasiv si de durata fara batai de cap.

Jan 26, 2021 - 05:01
Jan 26, 2021 - 05:03
 0  1403
Copy and paste articole - Metoda simpla de facut bani online

Aceasta metoda nu necesita investitie financiara din partea ta. Se poate face alocand 30 -60 minute pe zi pentru un venit minim, insa cu cat aloci mai mult timp, acesta poate creste. La fel aceasta metoda se poate utiliza cu alte metode de facut bani online.

Conturi necesare pentru ca aceasta metoda sa functioneze. 

1. Conturi unde postam articole

https://medium.com/
https://www.linkedin.com/
https://ilw.one/register
https://www.quora.com/
https://www.boredpanda.com/

2. conturi short url 

Lista completa de short url o gasiti aici 

3. Conturi de afiliate, referal, cpa

- amazon

- ebay

tubeadvertising

- aliexpress

-  alte retele la care aveti acces

Cum functioneaza aceasta metoda?

1.  Accesam http://plrplr.com/ unde cautam articole pe nisa/tema care dorim sa publicam. Pe acest site gasiti articole gratis care se pot utiliza fara probleme. Mai sunt si alte site de gen si la o simpla cautare pe google Free PLR Article Directory - Recherche Google vom gasi sute de rezultate. Puteti folosi orice sursa doriti, ba chiar articole scrise de voi daca aveti inspiratie.

2. publicam articolul preluat de pe plrplr pe contul nostru de Linkedin

3. in articol putem include img, link catre articole promovate 

4. asta este tot.

Cum se fac bani din aceasta metoda?

1. Linkedin este o sursa buna pentru clienti pentru ca sunt foarte multi profesionisti acolo, oameni care muncesc si nu stau sa se uite pe fereastra toata ziua. Cu cat ai mai multe persoane in retea cu atat mai bine. Stai linistit ca nu e greu sa aduni persoane in retea.

2. Cand publici un articol pe Linkedin acesta este vazut de sute sau mii de persoane, plus apare in google, deci ai grija sa-i dai un titlul bun care atrage.

3. In articol incluzi link de afiliate sau referal catre produse care vrei sa le promovezi. Sa spunem ca vrei sa publici un articol despre masti impotriva covid, ca tot este la moda.  Cauti articol pe tema aceasta si in articol incluzi un link de afiliate catre produsul tau. Ba chiar poti merge pana la sugera o actiune din partea userului gen: Cumpara de aici o masca pentru a te proteja . Cand userul da click ajunge pe site care vinde masti, cumpara si tu primesti procentul.

4. Poti publica articole populare in ziua respectiva sau pur si simplu studii de caz, care in general includ multe link externe. Aceste link externe le poti pune prin short url unde pentru fiecare 1000 de vizite poti primi intre 1 si 100$, depinde mult de tara si serviciul de short url cu care lucrezi.

5. Se pot pune amundoua atat link de afiliate cat si short url in pagina unde vei castiga de doua ori, odata din vizita la short url si aodua oara procentul daca userul cumpara.

6. Mai puteti face bani din vanzarea de backlink catre site-uri. Multi nu stiu de aceste surse si puteti vinde un articol de gen cu pretul intre 5 si 100$

Dupa cum vedeti metoda este foarte simpla si poate aduce venituri pe termen lung fara sa faceti ceva. Publicati un articol odata si acesta va poate aduce venituri si cativa ani dupa asta.

Recomandari:

1. Titlul trebuie sa aiba legatura cu articolul si sa nu fie prea Clickbait pentru ca in timp poti pierde.

2. Impartiti articolul in paragrafe scurte pentru a fi usor de citit

3. Link externe catre afiliate sau short url sa le evidentiati cu Litera mare sau Bold

4. Unde se poate si daca aveti chef adaugati ceva extra la articole pentru a fi cat mai unic

5. Vedeti cam interese au cei din lista voastra cand postati pe Linkedin , pe celelalte retele nu conteaza . Cu cat articolele publicate sunt mai aproape de interesele celor din lista/retea cu atat sunt sansele ca acesti sa cumpere.

Multa bafta la facut bani.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.