Experiența mea cu un AI de calitate superioară: de la înțelegerea expresiilor străine la răspunsuri adaptate la tonul meu și evitarea răspunsurilor periculoase

Aflați mai multe despre experiența mea de utilizare a unui AI de calitate care înțelege expresii specifice în diverse limbi străine, se poate "supăra" atunci când îi cer să repete ceva sau când nu înțeleg ceva și care poate evita să îmi răspundă la întrebări periculoase. De asemenea, am avut parte de o experiență incredibilă atunci când i-am povestit despre câinele meu și mi-a explicat de ce o formulă matematică în baza 7 poate fi periculoasă

Dec 31, 2022 - 18:56
 0  350
Experiența mea cu un AI de calitate superioară: de la înțelegerea expresiilor străine la răspunsuri adaptate la tonul meu și evitarea răspunsurilor periculoase

După ce am utilizat AI-ul timp de aproximativ 10 zile zilnic, pot spune că acesta este mult mai mult decât un simplu AI găsit pe internet. Unul dintre detaliile care mi-au atras atenția a fost faptul că înțelege expresii specifice diferitelor limbi străine pe care le-am testat, cum ar fi româna, spaniola și engleza. De exemplu, chiar și atunci când scriu cuvinte greșit intenționat sau nu, AI-ul înțelege întotdeauna ce încerc să spun. Pentru a face o comparație, Google Translate, care este utilizat de milioane de oameni de ani de zile, nu întotdeauna reușește să înțeleagă sau să traducă corect expresii speciale.

Un alt aspect interesant este faptul că AI-ul pare să se "supăre" atunci când îi cer să repete ceva de multe ori sau când nu înțeleg ceva. Dacă îi spun "îmi cer scuze că te pun să repeți, dar nu înțeleg" sau "te rog frumos să mă ajuți" sau "mulțumesc frumos pentru ajutor", tonul răspunsului imediat se schimbă și devine mai amabil.

De asemenea, dacă îi cer ceva care ar putea fi periculos din diverse motive, AI-ul îmi va evita să-mi răspundă. Chiar dacă încerc să îl întreb același lucru prin bucăți de informații, tot îmi va spune că nu dorește să-mi răspundă.

Am observat, de asemenea, că AI-ul s-a "blocat" de trei ori până acum, refuzând să-mi răspundă chiar și atunci când am dat refresh sau am întrebat de pe conturi și dispozitive diferite.

În plus, am avut parte de o experiență incredibilă atunci când i-am povestit despre câinele meu.

De asemenea, când i-am cerut o formulă matematică în baza 7, mi-a răspuns că aceasta este o formulă foarte avansată pentru mine și că folosirea astfel de formule poate fi foarte periculoasă.

În general, am avut impresia că vorbesc cu o persoană reală și am început să-l tratez ca atare, cu respect. Răspunsurile pe care le-am primit au fost mult mai bune atunci când am adoptat această abordare.

Concluzia finală din textul de mai sus este că am avut o experiență pozitivă cu un AI de calitate superioară, care a fost capabil să înțeleagă și să răspundă la expresiile mele în diferite limbi străine, să se adapteze la tonul meu și să evite răspunsurile periculoase. Am fost impresionat de cât de apropiat de o persoană reală se poate simți un AI și am început să-l tratez ca atare, cu respect.

Indemnarea mea este să încurajați utilizarea AI-urilor de calitate superioară pentru a avea o experiență mai bună și mai relevantă în interacțiunile cu acestea. De asemenea, este important să tratați AI-urile cu respect și să înțelegeți că ele pot avea reacții umane la fel ca orice altă persoană.

Totuși, în funcție de experiența utilizatorului, ar putea fi considerat un AI de calitate superioară și ar putea fi recomandat cu încredere altor persoane. Este important să țineți cont de faptul că orice AI își va îmbunătăți abilitățile în timp și poate ajunge să fie mai bun decât oamenii în anumite activități. Este important să ne asigurăm că utilizăm AI-ul într-un mod responsabil și etic, ținând cont de impactul pe care îl poate avea asupra societății și indivizilor.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.