Uniunea Europeană trebuie sa arate cine este dupa victoria decisiva a lui Viktor Orbán

Uniunea Europeană trebuie sa arate cine este dupa victoria decisiva a lui Viktor Orbán

Apr 8, 2022 - 07:02
 0  484
Uniunea Europeană trebuie sa arate cine este dupa victoria decisiva a lui Viktor Orbán

Uniunea Europeană trebuie sa arate cine este dupa victoria decisiva a lui Viktor Orbán


Viktor Orbán a castigat detasat desi a avut o competitie mare din partea opozitiei care era sustinuta financira din occident. El a spus imediat dupa ce au fost anuntate rezultatele ca este o victorie atat de mare incat se vede si de pe luna, iar cei de la Bruxelles o vor vedea cu siguranță si asa a fost.


Imediat dupa victoria lui Viktor Orbán, Uniunea Europeană a si iesit la atac, anuntant ca va taia fondurile pentru Ungaria si alte beneficii.

Ce înseamnă asta?

1. alegerile democratice nu conteaza pentru ei daca nu faci ce spun
2. Viktor Orbán a ales sa isi protejeze poporul si nu interesele occidentale lucru care la facut un dusman de temut
3. uniunea Europeană a arata prin asta ca nu respecta suveranitate si independenta unei tari asa cum spune o ca o face si o spune foarte des cand e vorba de Ucraina. Aici uniunea Europeană a dat dovada de ipocrize totala


Pentru toti trebuie sa fie un semnal de alarma ce va face de acum uniunea Europeană legat de Ungaria.

Va alege sa continuie cu sanctiunile sau va alege sa respecte propriile legi si reguli care ii stau la baza. Parerea mea este ca va continua sa se comporte precum o mafie organizata unde daca nu respecti si faci ceea ce spun ei, atunci esti un dusman si trebuie sa fii distrus. 

Sa ne aducem aminte de documentul care a fost dat publicității cand Ponta era presedinte, unde i s-a spus negru pe alb, daca nu renunta la construirea de autostrăzi, României i se vor taia fondurile si asa a fost, Ponta a renuntat si Romania a continuat sa primeasca ceva fonduri europene.


Sa nu uitam ca doamna Ursula von der Leyen a spus acum cativa ani intr-o declaratie care va ramane in istorie, ''Batranii traiesc prea mult si trebuie facut ceva in privinta asta pentru ca sunt o povara pentru economie'' si cred ca spune totul despre ea, care si ea este o persoana batrana si la ce bani arde, este o povara cat 1 milion de batrani.

Cand toti spuneau ca trebuie trimise arme de distrugere in masa in Ucraina, Viktor Orbán a spus ca pe teritoriului Ungariei nu vor trece astfel de arme pentru ca asta nu este semn ca vrei pace.
Apoi tot Viktor Orbán a mai spus: "Cel mai bun război este cel pe care reuşeşti să-l eviţi". Va ganditi daca Volodimir Zelenski ar fi gandit asa, poate nu era nici un conflict in Ucraina.

Uniunea Europeană va incepe sa izoleze Ungaria dupa aceasta victorie si stim ca nu e prima oara cand incearca si va deveni oaia neagra a Europei.

Viktor Orbán a fost acuzat si rastignit pentru ca continua sa cumpere gaz si petrol din Rusia, ba chiar sa plateasca in ruble. Pai cand conducatorul se gandeste la populatie, face tot posibilul sa le fie bine si in aceasta situatie facea foarte bine. Dece sa omoare populatie cu costuri foarte mari cand poate mentine costueile cat mai jos sau cel putin la fel cum sunt acum.

De ce sa cumpere gaz la un pret de 3 ori mai mare cand o poate face la un pret mai mic. Mai ales tinand cont de situatia de acum, faptul ca a ales sa continue cumpararea din Rusia, va primi o reducere considerabila, deci un pret de cel putin 5 ori mai mic decat de la Americani.

Nu sunteti de acord cu ce face Viktor Orbán?

1. Ungurii nu necesita vize pentru a intra in America. Doar ce am citit azi o stire ca Romania nici sa nu se gandeasca pentru cel putin 5 ani la ridicarea vizelor.
2. Ungaria este in spatiul schengen din 2007, iar noi ne milogim de ani buni si nici nu vom intra in viitorul apropiat
3. Viata in Ungaria este mai buna ca in Romania
4. Ungurii si Ungaria sunt mai respectati in lume decat Romania

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.