Tiței pe care îl importăm din Rusia finanțează de fapt un stat terorist

Tiței pe care îl importăm din Rusia finanțează de fapt un stat terorist

Apr 12, 2022 - 01:41
 0  525
Tiței pe care îl importăm din Rusia finanțează de fapt un stat terorist

Fiecare metru cub de gaz natural și baril de țiței pe care îl importăm din Rusia finanțează de fapt un stat terorist, un regim criminal care reprezintă o amenințare la adresa lumii civilizate, un pericol pentru viața și libertatea oricărui om.


Am semnat astăzi un proiect de lege inițiat de colegi parlamentari din USR care stopează finanțarea mașinii de război a Rusiei prin interzicerea importurilor de gaz și produse petroliere rusești. Noi nu avem nevoie de gazul rusesc, putem să ne asigurăm consumul intern din producție proprie. Și în privința țițeiului, România are resurse interne care asigură aproape 30 % din consumul intern. Restul putem să îl importăm din alte țări fără nicio problemă.

Chiar dacă guvernul nu a făcut mai nimic pentru a elimina dependența României de resursele provenite din Rusia, Parlamentul poate adopta legea repede și să oblige guvernul să ia măsurile care se impun, măsuri pe care le amână de prea mult timp.


România poate fi un exemplu de fermitate și seriozitate în tratarea amenințării imperialismului rusesc, exemplu care poate fi urmat de toate țările europene.

Acest articol este parte din Arhiva Social media
Postare originala

 https://www.facebook.com/ludovicorban.ro/posts/397602398857236

Ne gasiti si pe Google News unde va puteti abona si primi notificare de fiecare data cand postam ceva nou.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.