Il putem condamna pe Will Smith fara sa cunoastem sau sa intelegem situatia?

Il putem condamna pe Will Smith fara sa cunoastem sau sa intelegem situatia?

Mar 31, 2022 - 18:08
 0  462
Il putem condamna pe Will Smith fara sa cunoastem sau sa intelegem situatia?

Il putem condamna pe Will Smith fara sa cunoastem sau sa intelegem situatia?

Vue internetul acum dupa incidentul de la Oscar unde Will Smith la palmuit pe Chris Rock care a facut o gluma la adresa lui Jada Pinkett Smith.

Ceea ce veti citit mai jos nu cred ca o sa va placa pentru ca nu este in trendul ''sugerat'' de majoritatea, dar cineva trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, sa arata si o alta perspectiva la acest incident.

La palmuit cu adevarat Will Smith pe Chris Rock?

Internetul spune ca este totul fals, mai ales daca ai vazut OSCAR live, cred ca s-a vazut destul de clar ca totul a fost fake.
Daca totul ar fi fost real, rezultatul ar fi fost cu totul altul si nu cred ca Chris Rock ar fi stat pur si simplu acolo fara sa faca nimic, plus imediat dupa Oscar l-ar fi dat in judecata pe Will Smith, lucru care nu s-a intamplat.

Este ok ce a facut Will Smith?

Normal ca nu este dar trebuie sa intelegem situatia pentru a decide daca a facut bine sau nu. Traim intr-o lume unde doar actiunea este sanctionata si nu provocarea. Trebuie sa ne aducem aminte ca de foarte multa vreme Will Smith trebuie sa indure foarte multe din cauza sotiei lui Jada Pinkett Smith.

Zilnic lumea vorbeste pe la spate despre actiunile sotiei sale, cand cauti ceva pe google legat de Will Smith vei gasi doar barfe, opinii cu si despre sotia sa. Declaratiile ei din ultimul timp pur si simplu l-au facut sa para a fi un barbat foarte slab, un sot rau,care nu stie sa isi satisfaca sotia sau nu poate, apoi trebuie iasa public si sa stea langa ea, sa arate suport, sa spuna ca o iubeste si ea continua si continua sa-l denigreze.

Daca cautati pe reddit si alte retele veti gasi foarte multe opinii si lumea este de partea lui.

Ajungem la Oscar, unde daca ai vazut live Red Carpet cred ca ti-ai dat seama din privirea ei, cat de invidioasa si suparata era ca ii lua doar lui interviu si nu ei. Personal cred ca Jada Pinkett Smith este persoana rea si invidioasa pe succesul sotului ei, ca el a reusit, este un nume celebru si ea nu este. Asa ca daca ea nu poate ajunge la acelasi nivel, nu`i ramane decat sa-l distruga.

Acum ajungem la momentul cand Chris Rock face acea gluma care pentru Will Smith a umplut paharul. Desi a fost o gluma nevinovata, a facut totul, exact ca la un pahar plin cu apa, cand pui doar o picatura si gata da pe dinafara.
Nu a mai putut suporta toate barfele si faptul ca Academia a ales sa faca misto de el, pentru ca nu i-a atacat sotia ci pe el, asa ca mai mutl ca sigur, a avut o cadere nervoasa si a reactionat. 


Tu ce ai face daca ai fi suspus acestui tratament zi de zi cand tu ai vrut sa fii un sot bun si intelegator iar sotia ta vrea doar sa iti strice numele si sa se futa cu N persoane pentru ca scula ta nu`i ajunge.


Vina in acest caz, incident , daca a fost real, apartine in totalitate Academiei care a permis o astfel de gluma si stim ca nu e prima oara cand glumele spuse la Oscar nu sunt ok. Inteleg ca e un show si e doar o gluma, dar ar trebui sa aiba o limita de bun simt, putin respect.

Victemele in acest incident sunt Will Smith si Chris Rock.

Chris Rock pentru a a fost nevoit sa faca o gluma pentru ca mai mult ca sigur a primit un script care a fost nevoit sa-l urmeze.

Will Smith pentru ca fost pus intr-o situatie deja incordata unde a fost nevoit sa reactioneze intr-un mode nu prea placut.

Care este opinia ta sincera despre acest incident?

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.