Hai sa ranim Rusia si ajuta America

Hai sa ranim Rusia si ajuta America - Ipocrizia este cucoana mare si ne va costa foarte scump.

Mar 31, 2022 - 15:14
Mar 31, 2022 - 16:56
 0  647
Hai sa ranim Rusia si ajuta America

Hai sa ranim Rusia si ajuta America

Cata ipocrizie dam dovada cu totii in situatii de criza si nu numai. Auzim si vedem peste tot Hai sa Ranim Rusia, cat mai multe sanctiuni, hai sa-i distrugem, sa-i stergem de pe fata pamantului. Sunt rusi deci nu au drepturi, nu sunt fiinte umane si ne pare normal totul lucru care ar trebui sa ne puna pe ganduri cand gandim despre o alta natie asa.

Sa nu uitam ca Rusia ca tara si ca natie este sub ''asediu'' de peste 50 ani din partea vestului. In stiri, comentarii, filme, decumentare ne arata ca Rusia este dracul in persoana si ce a facut Rusia in tot acest timp? Pur si simplu si-a vazut de treaba lor si uneori au reactionat.

Acum sa va ganditi cum ar fi fost daca Rusia facea acelasi lucru Vestului? Cu singuranta vestul ar fi aruncat o bomba nucleara asa cum au facut in Japonia, pentru ca securitatea lor ar fi fost amenintata.
Apoi sa nu uitam de toate tratatele care ni se arunca in fata si de care multi nu stim ce include, despre ce este vorba si cum e realitatea.

Stiati ca tratatul legat de bombele nucleare este semnat si acceptat de toate tarile, inclusiv Rusia si care a respectat conditiile din acesta si singura tara din lume care a refuzat sa-l semneze si accepte este America, dar obliga pe toti sa-l respecte. Suna cam ciudat nu?

La formarea NATO in tratat exista niste caluze in care se spune ca America prin NATO nu va accepta tari din granita cu Rusia si nici nu va pune baze militare la granita cu Rusia. Ce s-a intamplat in realitate?
America a facut tocmai invers dar acuza Rusia ca nu resepecta tratatele.

Stiati ca America a fost acuzata si chiar se voia punerea acesteia sub acuzare pentru crime de razboi, genocid, dar in final nu s-a mai facut nimic, pentru ca Guvernul American a amenintat public membrii Curtii Internationale de Justitie cu actiuni impotriva lor si vor fi tratati ca inamici ai Americii.

Daca Rusia ar fi facut acest lucru cu siguranta America ar fi trimis un bomba nucleara, ca doar na... este un pericol pentru democratie si Rusia nu este America.

Deci vrei sa ranesti rusia cat poti de mult, ba chiar ai acceptat sa cumperi gaze, petrol din America la un pret de 3-5 ori mai mare. Dar te plangi ca platesti prea mult acum, ca preturile la energie, motorina si alte elemente de baza s-au dublat de la inceputul acestui conflict.

Vei spune ca este din cauza rusiei care a atacat ucraina, dar in realitate stii bine ca nu este asa.


In 2018 America a incercat foarte puternic sa conviga Germania si Franta sa renunte la Rusia si sa cumpere de la ei gaze si petrol la un pret de 3 ori mai mare. Ai fost refuzati la acea vreme, asa ca au facut un razboi si acum cumparam de la ei totul la un pret mult mai mare. 
Ca e normal sa fii dependet de America si nu de Rusia, ca e normal sa cumperi gaze si petrol de la 11000k peste ocean cand l-ai putea cumpara de la veciunul tau la un pret mult mai mic, dar asta este inacceptabil pentru ca este Rusia.

Asa ca nu te mai plange ca platesti mult, ca au urcat preturile pentru ca vina iti apartine in totalitate. Tu ai fost cel care urlai in gura mare ca esti de acord sa platesti un pret mai mare pentru a rani Rusia. Ei bine, acum taci din gura si plateste, pentru ca ai primit exact ceea ce ai dorit, cu varf si indesat.


In articolul Alianta Estului am spus multe lucruri si nimeni nu a crezut, ei bine uite ca am dreptate in final. Am spus ca rubla va deveni mai puternica decat dolarul si euro, uite ca am avut dreptate. O tara care dispune de atatea resurse, este imposibil sa nu poata spune ceva pe piata.

Cand Dragnea a spus ca toate firmele trebuie sa afiseze preturi in RON si nu Euro, sa plateasca in RON, l-au bagat la puscarie. Va imaginati ce puternic ar fi RON daca s-ar fi facut acest lucru?

Exact ce face acum Putin. Vrei gaze, petrol sau orice lucru din Rusia, pai atunci platesti in Ruble si pentru a face asta, trebuie sa le cumperi. Lucru care face ca nevoia de ruble sa crească si normal ca valoarea acesteia sa crească si ea.  Asa ca in final rubla va deveni egala sau mai puternica decat dolarul in special si euro.

Cum am spus si in Alianta Vestului, tot ce a facut America, a fost sa-l ajute pe Putin in planurile sale si a deschis poarta catre o noua alianta. Alianta vestului de acum si urmatoarele tari care vor adera nu se vor putea compara cu Alianta Estului, pentru ca vor avea mai multe resurse naturale, umane, bani, orice te gandesti tu, va fi cel putin dublu.

Iar daca nu esti in alianta estului, vei plati un pret mult mai mare, deci viata ta va fi un  rahat de acum.


Asa ca ai sa ranim Rusia. Sa vedem daca peste cateva luni cand totul se va termina, daca mai gandesti la fel, pentru ca vei avea nevoie de 3 locuri de munca pentru ati putea plati doar facturile.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.