Vignette Ads pe Desktop din 3 Noiembrie

Vignette Ads pe Desktop din 3 Noiembrie

Oct 22, 2020 - 15:05
 0  675
Vignette Ads pe Desktop din 3 Noiembrie
Vignette Ads pe Desktop

Veste foarte buna pentru webmasteri care din 3 noiembrie vor putea face bani mai multi.  Google planuieste sa lanseze pe 3 noiembrie Vignette Ads  pentru desktop, care pana acum erau disponibile doar pe mobil. 

Ce este Vignette Ads ?

Cand accesezi pe mobil un site si vizitezi mai multe pagini, la un moment dat iti apare o reclama pe toata pagina. Este tipul de reclama intre pagina in care este si cea noua la care vrei sa ajungi.

Avantaje la Vignette Ads 

Daca rata la bani se mentine ca cea de pe mobil atunci se vor scoate foarte multi bani, insa pentru asta e nevoie ca utilizatorii care intra pe site tau sa viziteze minim 3 pagini interne in aceiasi sesiune. Daca userii intra si pleaca imediat fara sa acceseze si alte pagini, atunci nu vei face bani din Vignette Ads .

Dezavantaje Vignette Ads 

Cel mai mare pericol sunt click-urile accidentale care userul le va da si stim cu totii cum se comporta google cand vine vorba de asta, mai ales daca contul este unul nou sau nu e de companie mare.

Cum poti dezactiva Vignette Ads ?

Presupun ca singura modalitate este sa scoti Auto ADs de pe site, optiune care o ofera Google Adsense. Sau faci o noua setare la Auto ADS ddin contul tau adsense unde presupun ca va exista optiunea de activare sau dezactivare la Vignette Ads .

Nota finala.

Cine are vizite multe per utilizator va avea o crestere considerabila la venituri. Asa ca faceti pe dracu in 14` sa cresteti numarul de vizite per utilizator. Cum se face asta? Pai voi discuta intr-un alt articol.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.