Dezvăluiri Înspăimântătoare: Adevărul Crud Despre Traficul de Copii și Teoriile Înspăimântătoare Care Se Confirmă

Descoperă impactul profund al filmului 'Sound of Freedom' și adevărul sumbru despre traficul de copii. Luptă pentru un viitor mai sigur!

Oct 13, 2023 - 17:16
 0  456
Dezvăluiri Înspăimântătoare: Adevărul Crud Despre Traficul de Copii și Teoriile Înspăimântătoare Care Se Confirmă

"Sound of Freedom"

La prima vedere, acest film nu pare să se remarce, în special după titlu. Cu toate acestea, odată ce începeți să-l vizionați, veți realiza că este o capodoperă cinematografică care nu trebuie trecută cu vederea. Mai mult, el are în rolul principal pe Jim Caviezel, care ne prezintă o poveste reală, fără a recurge la excese grafice, așa cum fac platformele Netflix sau HBO. Cu toate acestea, reușește să vă facă să înțelegeți și să priviți realitatea aspră a lumii în care trăim.

Auziți frecvent la televizor sau la radio despre pedofilie și traficul de copii, dar pentru a înțelege mai bine aceste aspecte, trebuie să urmăriți "Sound of Freedom".

Dacă sunteți părinte, vă veți simți dornici să spargeți televizorul, incapabili să înțelegeți cum astfel de orori pot fi comise împotriva copiilor noștri. Filmul prezintă realitatea așa cum este, metodele folosite (și, trebuie menționat, există mult mai multe și mai subtile) pentru a atrage copiii și a-i răpi atunci când este o cerere crescută pentru ei.

Se presupune că un copil, începând de la vârsta de 3 ani și până la 13-15 ani, poate genera beneficii de până la 20 de milioane de euro pentru acești indivizi fără scrupule.

În majoritatea cazurilor, copiii incep inițial în lumea traficului de droguri, deoarece aceasta le permite traficanților să rămână în umbră și să evite autoritățile. În același timp, sunt implicați în rețele de prostituție, unde se obțin sume exorbitante de bani.

Un aspect cu adevărat șocant este culegerea organelor, care se dovedește a fi cea mai profitabilă parte a acestei rețele pentru cei care o exploatează. Știați că pentru a recolta cornee de la un copil, acesta trebuie să fie în viață și să nu fie anesteziat?

În plus față de aceste orori, există câteva teorii ale conspirației care, pe zi ce trece, par a fi mai mult decât ficțiune. Una dintre acestea se referă la recoltarea de adrenochrom, care se presupune că provine de la copii. Toate marile rețele sociale și motoarele de căutare au eliminat informațiile despre recoltarea de adrenochrom și chiar penalizează discuțiile pe acest subiect.

Există, de asemenea, o altă teorie în care, printr-un proces violent și alchimic, se extrage din corpul unui copil o substanță care, prin alchimie, se transformă într-un fel de elixir valoros, vândut cu 20 - 100 milioane de dolari gramul. Pentru a produce un gram din această substanță, sunt sacrificați peste 100 de copii.

Recomand cu tărie vizionarea filmului "Sound of Freedom". Poate că aceasta va deschide ochii noștri și ne va motiva să protejăm viitorul, deoarece copiii noștri reprezintă viitorul nostru și al întregii omeniri.

Finalul filmului dezvăluie statistici impresionante privind copiii salvați și traficanții arestați. Cu toate acestea, filmul pare să atribuie întreaga vină traficanților, ceea ce, în opinia mea, este o abordare greșită.

Consider că problema trebuie abordată din perspectiva cererii și ofertei. Dacă cererea pentru astfel de orori rămâne ridicată și cineva este dispus să plătească sume considerabile de bani, întotdeauna vor exista indivizi gata să satisfacă această cerere.

Lupta impotriva traficanților este un efort important, dar nu rezolvă problema în profunzime. Trebuie să urmărim banii și să identificăm cei care lansează cereri pe piață. Dacă putem descuraja cererile, atunci oferta va scădea sau, cel puțin, o vom face cât mai costisitoare și complicată pentru cei care se ocupă de trafic.

Aceasta poate fi asemănată cu un război de gherilă, unde un grup mic se luptă cu o forță superioară. Strategia cea mai eficientă este să facem ca acel război să devină prea costisitor și complicat pentru cei care profită, astfel încât, în cele din urmă, să se retragă din această activitate. Un conflict direct ar conduce la înfrângerea grupului mic de luptători.

Oamenii obișnuiți nu își permit să plătească 100.000 de euro pentru un copil sau o noapte cu un copil, să ofere jumătate de milion pentru un organ sau să ofere zeci de milioane pentru un gram de acea substanță menționată.

În "Sound of Freedom," se poate argumenta că se pune accentul pe un singur pedofil, care apare ca un anti-social aflat în fața unui calculator într-o casă sordidă, dar care își permite să cumpere copii sau organe. Aceasta ar putea să distragă atenția de la adevărații pedofili, care reprezintă adevărata problemă, dar care, având bani, putere și conexiuni, rămân inaccesibili justiției.

Daca nu ai vizionat filmul acceseaza swatchseries si pune acest code tt7599146 si apoi click generati. Veti primi link, player si code embed la film,

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.