The Equalizer 3: Aventura unui om batran care se crede tanar

„The Equalizer 3”, un film care nu corespunde așteptărilor, cu o performanță slabă a lui Denzel Washington.

Oct 14, 2023 - 01:13
 0  121
The Equalizer 3: Aventura unui om batran care se crede tanar

The Equalizer 3

Dacă ai văzut primele două filme din seria The Equalizer, s-ar putea să te aștepți la ceva mai bun de la al treilea. Dar dacă ai văzut The Equalizer 3, s-ar putea să te întrebi de ce ai pierdut două ore din viața ta cu un film care nu merită nici măcar un bilet de cinema. Este poate cel mai slab film al lui Denzel Washington, un actor care ne-a obișnuit cu roluri memorabile și performanțe impresionante.

The Equalizer 3 este un film lent, plictisitor și previzibil, în care vedem un Denzel Washington îmbătrânit, care se chinuie să joace rolul unui asasin profesionist și eficient. Nu are nimic din farmecul și dinamismul personajului Robert McCall din filmele anterioare. Pare mai degrabă un bunic simpatic, care își bea cafeaua în liniște și își ajută vecinii cu probleme mărunte.

Filmul nu are nicio legătură cu realitatea, se poate spune că este un SF de proastă calitate. Scenariul este plin de clișee și de situații neverosimile. Personajele sunt lipsite de profunzime și de motivație. Acțiunea este slab construită și lipsită de suspans. Nu există nicio miză reală pentru erou, care pare să ucidă oameni fără niciun scop clar.

Cred că Denzel Washington a greșit când s-a implicat în politică și a început să facă filme proaste. Ar fi trebuit să se concentreze pe ceea ce știe să facă mai bine: să joace în filme de calitate, care să îi pună în valoare talentul și carisma. Să lase politica altora, care se pricep mai bine la ea.

Pe IMDb am văzut recenzii pozitive, unde unii afirmă că ar alege oricând să vizioneze The Equalizer 3 în defavoarea oricărui film de la Marvel. Hai să fim serioși, niciun film de la Marvel nu este atât de prost ca The Equalizer 3. Chiar dacă nu ești fan al genului superheroic, trebuie să recunoști că filmele Marvel au o calitate tehnică superioară, o poveste mai interesantă și niște personaje mai carismatice.

Dacă ești super fan al lui Denzel Washington, atunci poate că îți va plăcea acest film, pentru că altfel nu înțeleg cum ți-ar putea plăcea. Dar chiar și așa, cred că ai putea găsi alte filme cu el mult mai bune și mai captivante. Sau poate că ești doar nostalgic după vremurile când Denzel Washington era un star de cinema respectat și admirat.

Nu știu de ce a ales Italia ca loc de desfășurare a acțiunii. Poate că a vrut să profite de istoria ei cu mafia și să creeze o atmosferă mai tensionată. Sau poate că a vrut să își facă o vacanță în Italia și nu își permitea să meargă, așa că i-a convins pe producători să facă filmul acolo. Oricare ar fi motivul, nu a funcționat. Italia nu aduce nimic nou sau original filmului, ci doar niște peisaje frumoase.

În loc să vezi acest film (dacă nu l-ai văzut deja), mai bine ieși în parc cu prietenii, iubita, câinele sau orice altceva îți face plăcere. Te asigur că te vei simți mai câștigat decât să pierzi două ore vizionând The Equalizer 3.

Mai este posibil ca The Equalizer 3 să fie făcut pentru audiența negrilor, care se pare că au gusturi mai rafinate în materie de filme. Dar nu cred că acest lucru este adevărat. Cred că oricine are un minim de bun simț și de cultură cinematografică ar putea să își dea seama că The Equalizer 3 este un film slab, care nu merită atenția noastră.

În concluzie, The Equalizer 3 este un film care nu merită timpul și banii dumneavoastră.

Iată câteva dintre punctele critice ale filmului:

  • Denzel Washington este prea bătrân pentru rol. Actorul are 68 de ani și nu mai are aceeași forță și agilitate ca în primele două filme. În multe scene, se vede clar că are probleme să se miște și să lupte.
  • Acțiunea este previzibilă și lipsită de suspans. McCall rezolvă cu ușurință orice problemă, indiferent cât de dificilă ar părea. Acest lucru face ca filmul să fie plictisitor și lipsit de orice provocare.
  • Filmul este incredibil de violent. Scenele de luptă sunt exagerate și sângeroase. Acest lucru poate fi deranjant pentru unii spectatori.
  • Povestea este slab dezvoltată și nu reușește să trezească interesul spectatorului. Personajul principal este prea plictisitor și lipsit de profunzime.

Rămâne ca tu să îl vizionezi și să îți faci propria opinie. Dar nu spune că nu te-am avertizat.

Daca nu ai vizionat filmul acceseaza swatchseries si pune acest code tt17024450 si apoi click generati. Veti primi link, player si code embed la film,

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.