Viorel Catarama ofera o recomensa de 100.000 euro celui care o gaseste pe Luiza

Viorel Catarama ofera o recomensa de 100.000 euro celui care o gaseste pe Luiza

Mar 26, 2022 - 20:46
 0  523


CINE E FATA DIN IMAGINI?!


Dupa cum probabil ca stiti, Viorel Catarama a anuntat public in urma cu aprox 2 luni, ca ofera o recompensa de 100 000 de euro persoanei care le gaseste pe Luiza si/ sau Alexandra!


Cum era de asteptat, au aparut niste profesionisti pe care sotul meu i-a angajat pentru aceste cautari. Pana in prezent nu au fost gasite, dar cercetarile continua!


Surpriza totala pentru noi a fost sa aflam ca dl Alexandru Cumpanasu, aseara intr-o emisiune televizata, in ultimul moment al campaniei electorale, isi asuma aceste merite, oferind presei imagini din clipul atasat, spunand ca EL „a gasit-o“ pe Luiza!!!


Acest filmulet, sotul meu il are din data de 12 octombrie! L-am expertizat impreuna cu specialisti, si am decis unanim ca nu este Luiza!

Cum poti stimabile, domnule Cumpanasu, sa te joci cu viata acestor oameni?! Dupa ce ti-ai facut praf rudele de la Caracal, construindu-ti imaginea de „mare roman“ pe spatele lor, acum exploatezi si suferinta familiei Melencu?!
Condamnati-l fratilor pe impostorul asta... Este inadmisibil sa lasati sa „creasca“ un asemenea monstru...


Priviti si dvs...
Este mai mult decat clar ca nu e Luiza...din pacate! Este in schimb o alta copila pe care incercam sa o salvam!


Daca o recunoaste cineva, astept indicii! Am fi preferat sa treaca aceasta campanie pentru a face publice aceste imagini .... dar, dupa cum vedeti, nu se mai poate! Ne „mananca“ impostorii!
Multumesc

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.