Viorel Catarama ofera o recomensa de 100.000 euro celui care o gaseste pe Luiza

Viorel Catarama ofera o recomensa de 100.000 euro celui care o gaseste pe Luiza


CINE E FATA DIN IMAGINI?!


Dupa cum probabil ca stiti, Viorel Catarama a anuntat public in urma cu aprox 2 luni, ca ofera o recompensa de 100 000 de euro persoanei care le gaseste pe Luiza si/ sau Alexandra!


Cum era de asteptat, au aparut niste profesionisti pe care sotul meu i-a angajat pentru aceste cautari. Pana in prezent nu au fost gasite, dar cercetarile continua!


Surpriza totala pentru noi a fost sa aflam ca dl Alexandru Cumpanasu, aseara intr-o emisiune televizata, in ultimul moment al campaniei electorale, isi asuma aceste merite, oferind presei imagini din clipul atasat, spunand ca EL „a gasit-o“ pe Luiza!!!


Acest filmulet, sotul meu il are din data de 12 octombrie! L-am expertizat impreuna cu specialisti, si am decis unanim ca nu este Luiza!

Cum poti stimabile, domnule Cumpanasu, sa te joci cu viata acestor oameni?! Dupa ce ti-ai facut praf rudele de la Caracal, construindu-ti imaginea de „mare roman“ pe spatele lor, acum exploatezi si suferinta familiei Melencu?!
Condamnati-l fratilor pe impostorul asta... Este inadmisibil sa lasati sa „creasca“ un asemenea monstru...


Priviti si dvs...
Este mai mult decat clar ca nu e Luiza...din pacate! Este in schimb o alta copila pe care incercam sa o salvam!


Daca o recunoaste cineva, astept indicii! Am fi preferat sa treaca aceasta campanie pentru a face publice aceste imagini .... dar, dupa cum vedeti, nu se mai poate! Ne „mananca“ impostorii!
Multumesc