Marine Le Pen va pierde alegerile din turul doi

Marine Le Pen va pierde alegerile din turul doi pentru ca este un pericol pentru Alianta Vestului.

Apr 11, 2022 - 03:15
Apr 11, 2022 - 03:45
 0  591
Marine Le Pen va pierde alegerile din turul doi

Marine Le Pen va pierde alegerile din turul doi


Marine Le Pen este o avocată și politiciană franceză. Din 16 ianuarie 2011 este președinta Frontului Național.

Tocmai s-a terminat primul tur la alegerile din Franta si multe voci spun ca Marine Le Pen are sanse mari sa castige de data asta in turul doi. Problema este daca i se va da aceasta oportunitate, daca va fi lasata sa castige. Stim din propria experienta din Romania, unde orice persoana politica sau partid care nu a fost 100% pro occident imediat a fost inlaturat.

Regimul Basescu sau Klaus stim cu totii cum au fost pus la putere, prin frauda, manipularea maselor, chiar punere sub acuzare si bagati la inchisoare in unele cazuri. Marine Le Pen in 2017 a fost pur si simplu crucificata de presa occidentala si chiar de cea nationala, pentru ca a avut curajul sa spuna lucrurile pe fata si sa lupte pentru poporul francez si nu pentru multinaționale.

Diferenta dintre Macron si Marine Le Pen in primul tur a fost de 1 milion de voturi si asta ii da o sansa foarte mare pentru a castiga, pentru ca rata de prezenta la vot in primul tur a fost de 26% si daca numarul acestora in turul doi se dubleaza, atunci va castiga cu siguranta.


Dar cum am spus, chiar daca in realitate va castiga, in noaptea alegerilor vor aparea 2 milioane voturi din senin pentru Macron, asa cum s-a întâmplat in America pentru Biden, in Romania pentru Klaus si Basescu.


Nu i se va permite sa castige pentru ca ar scoate Franta din Alianta Vestului si ar pune Francezii pe primul loc, ce este mai bine pentru ei, asa cum a decis sa faca si Victor Orban in Ungaria. Acum veti spune ca este pro Rusia si nu merita sa castige, insa eu cred ca merita pentru ca asa este intr-o lume libera democrata, unde poporul isi alege liderul si nu forte oculte. 

In perioada in care traim orice lider care vrea sa isi ajute propriul popor devine inamicul propriul popor care vrea sa-l ajute.

Ne gasiti si pe Google News unde va puteti abona si primi notificare de fiecare data cand postam ceva nou.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.