Cum si Unde poti face site gratuit

Tutorial Cum si Unde poti face site gratuit te invata si iti arata cum poti avea un site gratis in cateva minute. Totul este gratis fara sa te coste nimic.

Oct 27, 2020 - 17:21
 0  684
Cum si Unde poti face site gratuit
Cum si Unde poti face site gratuit

Pe net sunt multe surse unde poti face site gratuit si in felul acesta poti salva multi bani daca esti dispus sa acorzi cateva minute si ceva inspiratie. Daca esti lenes si mereu gasesti motive sa nu faci nimic, atunci recomand sa vizitezi acest site.

Cand spun site gratuit ma refer la un site de prezentare, un blog personal si daca esti in cautare pentru un site mare gen magazin online atunci proiectul tau sigur nu va avea succes. Sunt site-uri care merg facute pe platforme gratuite si site-uri unde daca te calicesti la cativa euro pe luna atunci sansele de reusita sunt zero barat.

Sa incepem unde poti face un site gratuit.

1. google site - foarte usor de facut un site.  Este bun pentri site de prezentare sau ca backlink pentru site principal. Daca oferi servicii si nu doresti sa cheltui bani atunci este locul potrivit

2. wordpress.com - se poate face site de prezentare cat si blog personal. Foarte folosit in Romania cat si in lume. Are versiune gratis cat si cu plata, insa pachetul default gratis iti este de ajuns. Multe nume mari au blog aici.

3. blogger.com - bun pentru site de prezentare si blog personal sau profesional, de firma sau companie. Sunt companii mari care au site intreg facut pe blogger.

Te gandeai ca sunt mai multe nu?

Foarte multa lume face confuzie intre a face un site gratis si hosting gratis pentru un site.

Cele 3 surse de mai sus, chiar daca ajungi la 1 milion de vizite pe luna nu iti vor limita sau suspenda contul pe cand serviciile de hosting gratis pentru site, cum depasesti 100 unici pe zi, imediat iti suspenda contul.

La fiecare din cele 3 iti poti adauga domeniul propriu daca vrei, dar asta este ceva extra si pentru un site simplu de prezentare sau blog personal nu se merita. Dar daca vrei un domeniu poti cumpara de pe immdomain unde gasesti preturi bune si poate cel mai important free dns, care se plateste extra mai peste tot.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.