Cum faci backlink pe trustpilot

Trustpilot este un site cu autoritate foarte mare unde poti avea backlink gratis.

Jan 31, 2021 - 13:07
 0  659
Cum faci backlink pe trustpilot

Trustpilot.com este un site danez de evaluare a consumatorilor fondat în Danemarca în 2007, care găzduiește recenzii despre companii din întreaga lume. Aproape 1 milion de recenzii noi sunt postate în fiecare lună. Site-ul oferă servicii freemium întreprinderilor.

Cine are un site mereu este in cautare la un backlink bun care sa aduca putere la site si a avea o prezenta buna in google.

In general astfel de backlink se vand pe bani multi, dar mereu se gasesc solutii prin care poti face rost gratis, cum este si aceasta.

Cum faci backlink pe trustpilot?

1. Ne facem cont de firma prin acest url trustpilot. Unde iti cere nume firma poti pune nume la site, asa cum am facut eu.

2. Completezi datele

3. Nume la site si descriere cat mai buna

4. Acum ai backlink la site tau. 

A fost usor nu?

Aici aveti backlink facut pentru unul din site-urile mele.

De stiut:

Trebuie sa folositi email de companie cum spun ei si adica de forma email@numesite.com . Acest lucru se poate face intrand in contul vostru de cpanel la sectiunea email si faceti un cont de email cu orice nume vreti voi, insa recomandat ar fi support, office, trust, numeletau.

Daca folositi email de pe gmail sau yahoo, procesul de aprobare va fi foarte greoi si chiar e posibil sa nu puteti face contul.

Faceti acelasi lucru pentru fiecare site in parte, adica cate un cont per site. Nu abuzati de sistem, adica nu faceti 100 conturi / backlink pe zi. Cred ca un cont pe zi sau la cateva zile este mai recomandat.

Nu uitati sa rugati prietenii sa intre pe  trustpilot pentru a lasa o recenzie la site-ul vostru. Cu cat sunt mai multe cu atat mai bine. 

Daca site vostru este nou si nu apare in google, prin acest backlink a doua zi o sa apara atat url la site cat si la backlink.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.