Alianta Estului. Ideea lui Ceaușescu realizata de Rusia cu ajutorul Americanilor

Rusia este sigura Castigatoare din acest conflict. Desi pare ca pierde in realitate este exact ceea ce doreste si noi ii oferim totul pe tava.

Mar 20, 2022 - 04:43
Mar 20, 2022 - 04:46
 5  1277
Alianta Estului. Ideea lui Ceaușescu realizata de Rusia cu ajutorul Americanilor

Alianta Estului. Ideea lui Ceaușescu realizata de Rusia cu ajutorul Americanilor


Nu voi intre mult in detalii pentru ca e mult de scris si cred ca majoritatea stiti de ideea lui Ceaușescu. Dupa ce a fost convins sa ia acel imprumut de la FMI si a garantat cu resursele de la Rosia Montana, Ceausescu realizand greseala care a facuto, a decis sa plateasca intr-un termen foarte scurt tot împrumutul (Romania fiind unica tara din Lume care si-a platit imprumutul catre FMI) si in acelasi timp cu alte state din Est si Asia, a decis sa faca Alianta Estu-ului ca o contra oferta la FMI si care isi doreau sa fie un ajutor real pentru dezvoltarea tarilor din aceasta zona. Stim ca imediat dupa ce a platit si era pe punctul sa realizeze acest vis, acesta a fost ucis. Romania urma sa fie centru acestei aliante a Est-ului.


Cu totii stim conflictul din Ucraina si opiniile sunt împărțite legat de acesta si mai mult ca sigur veti considera ca cele scrise mai jos sunt doar baliverne, nimic bazat pe realitate, insa doar timpul ne va arata daca am sau nu dreptate.


Vestul in toata istetimea si specialistii care ii are la dispozitie, nu imi pot da seama cum nu au luat in calcul acest plan, pentru ca de am dreptate va fi cel mai mare pericol pentru planul lor de a stapani lumea si administra toate resursele nationale din orice tara.

Cu toti credeti ca sanctiunile impotriva rusiei, faptul ca toate firmele occidentale s-au retras din Rusia, ca a fost scoasa din sistemul SWIFT, toate acestea vor pune Rusia pe butuci, insa realitatea este cu totul alta si poate fi exact ce astepta de atata amar de vreme.

- firmele occidentale au plecat din rusia
Ati auzit asta si v-ati bucurat care niste copiii mici pentru ca va rani rusia, ei bine daca ne uitam putin inapoi, Rusia dorea acest lucru de foarte mult si mereu au acuzat aceste firme ca vin in Rusia si otravesc poporul Rus cu ideile lor si vor sa distruga Rusia.  

Acum ca au plecat Rusia nu trebuie sa mai dea explicatii la nimeni si isi poate ridica si construi ecomonia asa cum doreste fara influente din afara. Sa nu uitam ca ne place sau nu, Rusia detine foarte multe resurse care au ajutat Rusia sa joace un rol important in lume si va continua sa-i ajute. Diferenta ca de acum e ca nu trebuie sa respecte nici un tratat, lege, contrat si va fi de genul, eu am faina si asta e pretul, daca vrei sa faci mamaliga, atunci platesti pretul care-l doresc eu.

Rusia detine un foarte mare depozit de dolari in cash lucru nedorit de America si oricand poate arunca aceasta valuta pe piata pentru a destabiliza dolarul sau poate folosi pentru a cumpara orice ieftin si in acelasi timp va face primul lucru care l-am spus mai devreme. Daca cifrele spuse online sunt adevarate, atunci Rusia detine aproximativ 45% din totalul de dolari care ruleaza in intreaga lume.

In aceasta situatie America are doua optiuni si nici una nu o va ajuta, tipareste alti dolari care va devaloriza si mai mult dolarul sau nu o face dar va exista o deficit mare.

Rusia a fost eliminata din SWIFT.

Cu totii s-au bucurat dar asta se intampla cand nu te informezi sau nu stii ce inseamna asta.
Stiti cred ca SWIFT este un sistem European si controlat de Europa, unde America (care are propriul sistem) este statut de membru, a decis sa scoata Rusia dintr-un sistem European. Cineva cunoscut spunea, se presupune ca sistemul SWIFT nu apartine nimanui, dar ultimele decizii ne-au aratat ca este controlat de o singura entitate, deci prin asta intelegem ca cel mai bine este ca fiecare sa ne facem propriul sistem decat unul controlat de o singura tara/entitate.


Ok, a fost scoasa Rusia din SWIFT.
Ce a facut?
Pai au inceput imediat sa foloseasca sistemul chinezesc, asa ca nici o pierder, cine vrea sa trimita bani in Rusia sau la o Banca din Rusia, va folosi sistemul chinezesc prin Banca nationala chinezească si pe aceasta America nu o poate bloca, pentru ca nu`i afecteaza cu nimic si cum mare majoritate din datoria externa a Americii este catre China, nu mai spun afacerile, le va face mai mult rau lor decat chinezilor.

Daca ne aducem aminte ca prin Ianuarie China a spus: China nu are nevoie de restul lui, Ci restul lumii are nevoie de China. Asta in contextul in care se discuta inchidera granitilor de catre china la presiunile Americanilor de a accepta  si renunta la Taiwan.


Ok, am scris atat, dar unde este Alianta Estului?

In acest conflic nu e vorba de Rusia si Ucraina ci de un conflict foarte vechi ditre America si Rusia, Vestul contra Estului.

Rusia a fost si este vazuta ca fiind rezistenta Estului impotriva invadatorilor din Vest.

Cu acest conflic tot ce a facut America este sa intareasca pozitia Rusiei in fata tarilor jefuite, asuprite, distruse de catre America.

Toate aceste tari se vor alia cu Rusia si stim deja ca marea majoritate si-au exprimat imediat suportul pentru Rusia. Nu vorbim de 1-3 tari ci de foarte multe, cauta pe net războaiele Americii si toate acele tari foarte bogate in resurse se vor alia cu Rusia pentru a face Alianta Estului.

Odata realizata oficial vor intra si alte tari care acum sunt cu Vestul, spre exemplu Franta care se vede in acest conflic ca tine mai mult o pozitie neutra si asta tot din cauza Americanilor care pur si simplu i-au facut de rusine in fata intregii planete dupa contractul submarinelor. Franta nu poate uita de asta si imediat dupa a refuzat sa mai ofere suport americanilor pentru a face un Task Force International, adica o armata privata internationala care sa actioneze oriunde, oricum si in afara legilor nationale. 


Stim deja ca China este cu Rusia si pe zi ce trece tonul este tot mai apasat si chiar acuza public America ca fiind de vina pentru cele intamplate in Ucraina si ca sanctiunile impotriva Rusiei sunt pur si simplu Barbare.
India a fost pro Rusia dar printr-un ''accident'' presedintele lor a murit si cel care este acum la putere, este de partea Vestului.

Arabia Saudita de curand a dat o palma peste fata Americii cand a refuzat sa discute telefonic cu Biden si la cateva zile a spus public ca vor vinde petrol Chinei pentru ca aceastia sunt acum Liderii Mondiali.

Sa ne aducem aminte ca Arabia Saudită a fost un pertener strategic foarte important pentru America si daca-l pierde, atunci va deveni mai rau ca Somalia. Din cauza acestui parteneriat America a trecut cu vederea si nu a acuzat precum Rusia de crimele facute de Arabia Saudita. Rusia este pantaloni scurti pe langa crimele facute, genocidul facut de AS, dar si asa nimeni nu se apropie de de a facut America acestei lumi.


Vedeti aceasta lista https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States 

Toate aceste tari care au fost ''ajutate/distruse/jefuite'' de catre America se vor alia cu Rusia.

Daca se va intampla acest lucru se pot intampla urmatoarele lucruri:

1. America / Vestul recunoaste infrangerea  - nici o sansa
2. America / vestul va incerca sa coexiste cu Rusia / Alianta Estului  - slabe sanse
3. Razboi civil intre cele doua Aliante - America nu va accepta niciodata locul 2 si va fi instare sa distruga intreaga planta pentru asi mentine autoritate. Daca nu conducem noi, atunci nimeni nu va face pentru ca nu va mai exista nimic de condus si cred ca am vazut acest lucru peste tot.

Orice personalitate politica, tara, guvern care nu a facut cum au spus ei, sau au incercat sa fie independenta au avut de suferi si in foarte multe cazuri, au disparut de pe fata pământului.


Desi nu imi place sa spun asta, in final ca natie, va trebui sa alegem ce dorim de la viitor si din ce alianta vom face parte. Acum pare simplu pentru ca s-a ales pentru noi sa fim cu Alianta Vestului si pare ceva normal si corect, insa nu cred ca multi dintre noi vor gandi la fel peste cativa ani.

Daca vom contina sa lasam pe altii sa decida cine ne conduce, va fi vai si amar de noi.


Rusia va fi bine si chiar circula o imagine pe net care a devenit virala, unde arata Rusia peste 5 ani fara influenta occidentală si este ceva e domeniul SF-ului, care ramane sa vedem daca asa va fi sau nu.

Cand Estul va reusi sa se uneasca, sa nu mai depinda de Vest la nimic, atunci e posibil ca balanta de force sa se echilibreze si poate, poate o vom duce mai bine.

Lupul este lup, insa lupul imbracat in blana de oaie, ce este?


Viitorul presedinte al Romaniei este.....
Laura Codruta Kovesi  - Vedem daca am avut dreptate in 2024.

Nota finala:

Cele scrie mai sus, este o opinie personala si nu arata realitate. Nu dati share sau discutati cu amicii despre cele scrise mai sus. Daca cel putin o persoana crede balivernele scrise de mine, pot avea mari probleme. Asa ca va rog, sa nu credeti nimic, totul este o minciuna.

Multumesc.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.