Intamplare la metrou Bucuresti - Vreau sa fiu bagat in seama

Un mare erou isi expune povestea din metroul bucurestean. Doar 2 secunde a lipsit. :D

Oct 21, 2020 - 22:58
Oct 21, 2020 - 23:10
 0  1144
Intamplare la metrou Bucuresti - Vreau sa fiu bagat in seama

Am inceput o noua serie de articole unde prezint eroi nationali si internationali care le-au lipsit 1-2 secunde pentru a face ceva. Stiti vorba aia, dupa razboi multi viteji se arata. Asa e cazul domnului cu povetea de mai jos. Saracul se simte vinovat.

Trebuie sa scriu asta aici pentru că mă simt vinovat și vreau sa mă confesez.

Miercuri seară, în jur de 18:00 la metrou Brâncoveanu, intra trenul în stație și o parte din călători ne ridicăm sa coborâm. In fața mea o domnișoară, deloc indecentă, așteaptă să coboare. Când se deschid ușile între mine și ea intervine un nene, care o apucă de fund.

Domnișoara simte că cineva a atins-o indecent, se întoarce și îl împinge discret pe tipul respectiv. Iesim pe ușă pe peron, după care respectivul tip se întoarce și intră pe o altă ușă la loc în metrou. Domnișoara nu i-a adresat niciun cuvânt. Înainte să apuc sa zic ceva sau sa reacționez in vreun fel, ușile s-au închis și metroul a plecat.

Au fost și alte persoane care au observat gestul făcut dar care, la fel, nu au avut timp sa reacționeze sau poate au avut timp dar nu au vrut. Eu m-am blocat complet, deși daca mai dura câteva secunde toată scena asta as fi reacționat și aș fi strigat direct "Ba perversul dracului".

Poate daca mă mișcăm mai repede as fi putut să o fac și apoi făceam semn să nu plece metroul și chemam poliția. Dar m-am blocat și pentru asta vreau să îmi cer scuze. Mă simt vinovat pentru că nu am făcut nimic. E teribil ce fel de persoane umbla printre noi. Voi v-ați confruntat cu astfel de situații? S-ar fi rezolvat ceva daca reușeam să reacționez?

Daca stiti exemple de eroi va rog sa imi trimiteti link sau povestea prin pagina de contact.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.