Cum să utilizați JavaScript pentru a calcula prețurile de vânzare ale produselor: tutorial pas cu pas

În acest tutorial, îți arătăm cum să utilizezi JavaScript pentru a calcula automat prețurile de vânzare ale produselor tale în funcție de valoarea introdusă de utilizator. Vei învăța să adăugi procentaje diferite la valoarea introdusă și să scazi TVA-ul din prețul de vânzare final. De asemenea, vei învăța cum să adaptezi programul la necesitățile tale și cum să îl îmbunătățești prin utilizarea elementelor HTML și CSS.

Jan 5, 2023 - 23:54
Jan 5, 2023 - 23:58
 0  265
Cum să utilizați JavaScript pentru a calcula prețurile de vânzare ale produselor: tutorial pas cu pas

Acest program poate fi adaptat pentru a calcula prețul de vânzare pentru orice tip de produs și poate fi utilizat într-o aplicație web sau pe orice site care dorește să afișeze automat prețurile de vânzare pentru produsele sale. Puteți modifica procentajele de adăugat sau TVA-ul în funcție de necesitățile dvs. și puteți adăuga alte instrucțiuni if / else pentru a gestiona și alte cazuri de valori introduse de utilizator.

De asemenea, puteți utiliza această funcție împreună cu alte elemente HTML și CSS pentru a crea o experiență de utilizator mai atractivă și intuitivă pentru utilizatorii dvs. Puteți adăuga, de exemplu, etichete sau mesaje de eroare pentru cazurile în care utilizatorul introduce o valoare nevalidă sau puteți styliza formularul și rezultatele cu CSS pentru a se potrivi cu design-ul site-ului dvs.

Sper că acest tutorial v-a oferit informațiile de care aveți nevoie pentru a începe să utilizați acest program JavaScript pentru a calcula prețurile de vânzare ale produselor dvs. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru a vă adapta programul la necesitățile dvs., nu ezitați să mă întrebați.

Iată un tutorial complet pentru utilizarea acestui program JavaScript:

1. Deschideți un editor de cod și creați un fișier JavaScript sau HTML nou.
2. Copiați și lipiți codul JavaScript de mai sus în fișierul dvs.
3. Încorporați fișierul JavaScript în pagina web prin intermediul unui tag script.
4. Adăugați elementele necesare pentru formular, cum ar fi un câmp de intrare pentru valoarea introdusă de utilizator și un buton pentru a declanșa calcularea prețului de vânzare.
5. Adăugați elemente div pentru a afișa rezultatele în pagina web.
6. Utilizați metoda addEventListener pentru a asculta evenimentul de submit al formularului și a declanșa funcția de calculare a prețului de vânzare.
7. Obțineți valoarea introdusă de utilizator prin intermediul elementului de input și păstrați-o într-o variabilă.
8. Utilizați instrucțiuni if / else pentru a verifica valoarea introdusă de utilizator și a calcula procentajul adecvat de adăugat la valoarea introdusă.
9. Scadeți TVA-ul de 21% din prețul de vânzare.
10. Aduceți rezultatele în elementele div prin intermediul proprietății innerHTML.
11. Salvați fișierul și încărcați pagina web în browser pentru a testa programul.
12. Acest program JavaScript poate fi folosit pentru a calcula automat prețul de vânzare al unui produs în funcție de valoarea introdusă de utilizator. Procentajul de adăugat este determinat de valoarea introdusă, astfel încât prețul de vânzare să fie diferit pentru valori diferite. În final, TVA-ul de 21% este scăzut din prețul de vânzare final pentru a obține prețul de vânzare fără TVA. Rezultatele sunt afișate în elementele div ale paginii web.

Demo si descarca

Demo care se poate folosi.

Daca vrei sa folosesti acest code pe hostul tau, poti descarca fisierul de aici si edita dupa bunul plac.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.