Cum asculti muzica pe mobil cu ecranul inchis, in fundal

Vrei sa asculti muzica pe mobil cu ecranul inchis? Am gasit metoda usoara care merge pe orice dispozitiv

Jan 19, 2021 - 19:59
 0  753
Cum asculti muzica pe mobil cu ecranul inchis, in fundal

Cu cat telefonul este mai nou cu atat este mai greu sa asculti muzica cu ecranul inchis sau cand esti pe o aplicatie. Youtube pentru a asculta muzica cu ecranul inchis  iti cere sa faci upgrade la versiunea premium si nu cred ca vrea cineva sa faca asta cand sunt foarte multe metode.

Voi vorbi astazi de metoda care o folosesc eu cand sunt afara sau vreau sa ascult muzica pe telefon dar sa pot naviga pe alte aplicatii fara probleme.

1. instalati aplicatia telegram. Cred ca multi o folositi deja, insa cine nu o foloseste o poate descarca de aici . Pentru cine nu stie, telegram este o aplicatie de chat care cross-device. adica se poate folosi pe orice device cu acelasi cont, nu ca whatsapp care o poti folosi doar pe un dispozitiv cu acelasi cont. Este foarte buna si nu consuma multe reurse.

2. dupa instalare aveti un canal cu numele Save, pe acest canal aveti acces doar voi unde puteti salva documente, fisiere audio sau video si apoi sa le puteti accesa de pe alt dispozitiv. Eu folosesc aceasta metoda sa transfer fisiere de pe laptop pe mobil si invers.

3. daca canalul Save il folositi ca mine foarte mult si aveti foarte multe fisiere atunci puteti face un canal separat (nu grup) unde trebuie sa aveti cel putin inca o persoana pentru al putea face. Pe acest canal doar Tu poti posta si restul care au acces doar pot vedea si asculta ceea ce postezi tu.

4. pe canalul tau de muzica urci muzica care vrei tu

5. cand vrei sa asculti pur si simplu intri pe canalul respectiv si dai play, apoi poti face ce vrei pentru ca melodia va continua sa cante in fundal.

Daca nu vreti sa faceti un canal puteti accesa pe cel facut de mine. Incerc sa postez zilnic cate o melodie sau colaj.

Asta este tot si sper sa va ajute acest mic truc.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.