Cum poti avea Samsung Galaxy S21 Ultra Gratis

Afla cum poti avea Samsung Galaxy S21 Ultra Gratis. Noul Samsung Galaxy S21 Ultra poate fi al tau fara sa platesti nimic. Citeste articolul pentru mai multe detalii.

Jan 18, 2021 - 03:29
 0  3099
Cum poti avea Samsung Galaxy S21 Ultra Gratis

Cred ca deja ai auzit de Samsung Galaxy S21 Ultra si daca nu ti-ai cumparat Samsung Galaxy S20 Ultra, atunci iti recomand sa cumperi Samsung Galaxy S21 Ultra pentru ca merita toti banii, plus este chiar mai ieftin decat s20 ultra cu 100 euro.

Îți prezentăm Galaxy S21 Ultra 5G. Proiectat cu o cameră unică fără contururi pentru a crea o revoluție în fotografie - permițându-ți să captezi videoclipuri dinamice de 8K și să faci fotografii epice, totul dintr-o singură acțiune. Iar cu cel mai rapid cip Galaxy, cea mai rezistentă sticlă, 5G și o baterie cu autonomie pentru întreaga zi, Ultra își confirmă reputația.

Cea mai dură sticlă pentru ecrane


Concepută pentru a se zgâria cât mai puțin și a proteja cât mai bine atât fața, cât și spatele telefonului, aceasta este cea mai rezistentă versiune de Gorilla Glass utilizată vreodată pe un smartphone.

Obține portrete incredibile din videoclipurile 8K


8K Video este cea mai mare rezoluție disponibilă pe un smartphone - de patru ori mai mulți pixeli decât 4K. Poți înregistra videoclipuri 8K la 24 cadre/s și poți obține imagini clare, care vor arăta mai bine decât la cinematograf, apoi le poți încărca și viziona pe YouTube.

Cu funcția 8K Video Snap, poți extrage fotografii de înaltă rezoluție direct din videoclipurile 8K. Deci nu mai trebuie să alegi între filmări și fotografi

Activează funcția Super Steady și telefonul tău Galaxy S21 Ultra 5G va filma asemenea unei camere de acțiune.

Stabilizarea AI elimină zguduiturile și trepidațiile, oferindu-ți videoclipuri perfect fluide atunci când ești în mișcare.

Funcția Super Smooth 60 fps Video îți oferă o frecvență de înregistrare ridicată, pentru videoclipuri perfecte chiar și în condiții de lumină slabă. Reglează automat frecvența de înregistrare, astfel încât videoclipul tău să arate perfect pe măsură ce treceți de la lumina diurnă la amurg.

Galaxy S21 Ultra 5G oferă cel mai înalt nivel al certificării de securitate 

Samsung Knox securizându-ți telefonul începând de la cip, iar Samsung Knox Vault criptându-ți datele de autentificare biometrică. Iar senzorul de amprentă ultrasonic mai mare îmbunătățește latența și recunoașterea degetelor uscate pentru o deblocare mai rapidă și mai precisă.

Mai multe detalii despre noul Samsung Galaxy S21 Ultra gasiti pe site-ul oficial.

Sa explic putin pentru a nu crede ca te-am dus in eroare.

Stiti ca Samsung are optiunea Samsung Renove cand cumperi un telefon nou de la ei pe site. Pentru Smartphones Huawei Mate XS 5G 512 GB primesti 1.277 € iar noul samsung s21 ultra costa 1259€ si mai primesti inca 18 euro in plus. Cu alte cuvinte Samsung te plateste sa te schimbi de la Huawei.  Daca esti posesorul unui Huawei Mate XS 5G 512 GB doar tu stii daca se merita targul .

Aceasta e suma de bani care o primesti pentru fiecare marca in parte.

Acum sa trecem la metoda prin care putem avea noul Samsung Galaxy S21 Ultra Gratis.

1. accesam pagina de comanda - click aici 

2.  la sectiunea Samsung Renove click pe Yes/Da/Si

3.  acum alege modelul Huawei Mate XS 5G 512 GB asta daca detii unul si daca nu alege alt model 

4. acum pune codul IMEI si urmeaza pasii

Ce este interesant e faptul ca pentru un Samsung S20 Ultra ofera doar 681 euro cand pretul de vanzare exact acum 1 an era 1350 euro. Deci daca eu vreau sa imi schimb S20 Ultra pe S21 Ultra trebuie sa platesc 578 euro din buzunar,  pe cand un posesor de Huawei Mate primeste in plus sau trebuie sa puna din buzunar foarte putini bani.

Daca S21 Ultra este cel putin de bun ca S20 Ultra cred ca isi merita banii, este un telefon bun care daca esti o persoana mobila, nu mai ai nevoie de laptop sau orice alt device sa iti faci treaba.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.