Cum poti publica Podcast-ul tau pe spotify si alte 9 platforme gratis

Un tutorial care iti arata cat de simplu este sa publici un Podcast pe spotify si alte 9 platforme. Totul simplu si fara batai de cap.

Jan 26, 2022 - 16:56
 0  1609
Cum poti publica Podcast-ul tau pe spotify si alte 9 platforme gratis

De cand cu pandemia este la moda ca fiecare sa aiba un Podcast, mai ales ca se poate castiga bani frumosi daca esti putin smart.

Pentru majoritatea telul lor este ca Podcast-ul sa ajunga pe  spotify,  care pentru mult este un proces destul de complicat. Ideea la acest articol mi-a venit dupa topicul de pe roforum monetizare spotify unde se discuta ceva asemanator.

Recomand sa folositi aplicatia, dar e disponibil si pe desktop, asa ca voi spune pasii pentru mobile.

1. deschideti google play si cautati Anchor - Make your own podcast sau click aici 

2. va inregistrati si urmatii pasii

3. faceti un Podcast  si click publicare

4. acum Podcast inregistrat este distribuit automat  pe spotify, Google Podcasts si alte platforme, deci sanse mult mai mari de expunere

Anchor iti permite sa adaugi si o melodie in fundal daca doresti si tot procesul de inregistrare, editare si adaugarea unei melodii este super usor. 

Pentru unii este posibil sa fie o problema la monetizare pentru ca foloseste stripe pentru plata. Nu stiu daca e valabil in romania inca dar se poate testa.

O alta metoda de a face bani cu  Podcast tau e sa iti aduci propria publicitate. Adica tu inregistrezi un audio pentru un produs, firma, serviciu si il adaugi la inceputul fiecarui Podcast. In acest fel iti poti mari veniturile si depinde doar de tine cu cat.

Eu am postat acum 1 an de test un Podcast si zilele acestea cand m-am uitat avea peste 4000 de play, cred ca este ok, la ceva doar de test.

Un alt lucru bun este ca iti permite sa publici si muzica, asa ca sanse mai mari sa faci un banut cu pasiunea ta.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.