Cum instalezi Kali Linux pe Windows 10

Afla cum instalezi Kali Linux pe Windows 10 pentru a face teste de securitate si multe altele. Kali linux este foarte bun pentru bug hunter.

Jan 24, 2021 - 02:56
 0  699
Cum instalezi Kali Linux pe Windows 10

Ce este Kali Linux?

Kali Linux este un proiect open source care este întreținut și finanțat de Offensive Security, un furnizor de servicii de instruire în domeniul securității informațiilor și servicii de testare a penetrării. Pe lângă Kali Linux, Offensive Security menține și baza de date Exploit și cursul online gratuit, Metasploit Unleashed.

Kali linux este buna daca vrei sa devii un hacker si sa castigi bani din asta. A fi hacker nu inseamna doar sa incalci legea si sa faci lucruri ilegale, poti folosi informatiile pentru a spori securitatea la propriile servicii sau la fimele care colaborezi.

Se pot face multe lucruri cu Kali linux dar nu voi discuta acum despre asta, ci doar cum se instaleaza pe widnows 10 si cum sa-l folosesti.

Instalarea este foarte usoara.

1. accesati https://www.microsoft.com/en-us/p/kali-linux/9pkr34tncv07?activetab=pivot:overviewtab 

2. click pe GEt sau Obtineti

3. cand apare mesajul in drepata jos click pe Install Kali Linux

4. se va deschide o fereastra unde apare mesajul ca instalarea a inceput si poate dura ceva timp. Depinde de calculatorul care-l aveti.

O alta metoda de install care este putin mai complicata fata de prima si o gasiti aici https://www.kali.org/tutorials/kali-on-the-windows-subsystem-for-linux/

Tutoriale cum se foloseste kali Linux gasiti pe pagina oficial cat si pe youtube. Cum veti folosi acest sistem este alegerea si responsabilitatea voastra.

https://www.kali.org/penetration-testing-with-kali-linux/

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.