Cum iti poti mari veniturile pe youtube, dailymotion, facebook, instagram, tiktok

Esti prezent pe youtube, dailymotion, facebook, instagram, tiktok? Vrei sa iti maresti veniturile? Intra sa citesti.

Cum iti poti mari veniturile pe youtube, dailymotion, facebook, instagram, tiktok

Cred ca ati vazut noul trend la cei care au canale cunoscute si nu numai.
La video realizat de acestia se adauga un video scurt de 5-10 secunde la inceput si la final, care este promovare la un produs, serviciu, etc.

Acest lucru il va avea automat si rovideo la orice video urcat.

Daca ai un canal pe youtube, dailymotion, facebook, instagram, tiktoksi este popular te poti folosi de un cont canva pro FREE Canva Pro pentru a face intro. Este usor de realizat si iti salveaza foarte multa munca.

Nu te arunca la sume foarte mari ca nimeni nu isi permite sa arunce multi bani pe asta, cel putin aici unde toti incercam sa realizam ceva si nu avem bugete mari.

Personal nu recomand mai mult de 5 secunde per video, acum depinde si ce tip de video este si cat de mare in minute este.
Pe langa veniturile care le faci din vizionarea la video (acolo unde este cazul) poti adauga un extra venit din includerea unui video ads la inceput si la final.

Daca ai 2 clienti pe acelasi video, intro este mai bine cotat decat cel de la final, deci nu poti taxa ambele video la fel, insa totul depinde de tine.

Chiar daca nu vinzi la altii te poti folosi sa iti promovezi propriile servicii, produse, site-uri pe filmele online. Adaugi un clip pe un film care este la cautare si ti-ai facut reclama gratis la un serviciu extra.

Stiu unii care la un film bun au peste 150k vizionari, adica 150k persoane vor vedea reclama ta, care nu include link insa aduce ceva mult mai bun, adica userul va cauta pe goole site sau serviciu.

Daca ai un keyword bine optimizat si apari in prima pagina in intreaga lume, poti cere in video Cauta <keyword> pe google. Desigur ca inainte in cele 5-10 secunde faci cunoscut site pentru ca userul sa stie care rezultat sa aleaga.

Din 150k persoane care vede video, 1% cauta pe google acel keyword sau numele la site ar veni peste 1500 de interogari, care poate aduce un mare beneficiu la site sau serviciu tau.

Nu uita daca esti pe youtube sau unde ai monetizarea activata sa respecti regulile la platforma respectiva pentru a nu-ti pune in risc contul/canalul, dar cred ca stiai asta deja.

Unde postezi ofertele tale.

Daca ai un canal video undeva, poti deschide un topic aici My Youtube Video si iti prezinti canalul.

recomandare de prezentare:

 • nume canal
 • nisa
 • numar de subscribe - fii sincer aici, daca sunt adunati prin alte metode e bine sa spui celor care sunt interesati sau poti spune procentajul
 • locatie vizionare la video - youtube sau embed
 • info demografice
 • url la canal
 • url la ultimul video postat
 • o medie de vizionari per video in 30 zile
 • pret per video la inceput
 • pret per video la final - daca adaugi si asta
 • alte info si reguli

Cu cat oferi mai multe info, cu atat sunt sanse mai mari sa gasesti clienti.

Ce ar trebui sa eviti:
Mesaje de genul: Pm pentru pret si detalii.
Nimeni nu sta sa piarda timpul cu astfel de chestii.

Pentru Exemplu de video realizat inainte de a incepe acest articol click aici.

Inainte de a incepe trebuie sa citesti acest articol unde explic cum se poate adauga video ads pe un film.