#BeforeTheyDeleteUs

#BeforeTheyDeleteUs

Apr 26, 2022 - 03:50
 0  596
#BeforeTheyDeleteUs

Inainte sa ne stearga istoria #BeforeTheyDeleteUs

Suna ciudat titlul nu si poate chiar nebunesc nu? Te rog sa tii minte asta, ca peste 10-20 de ani tot ce ai acum, ceea ce esti acum, radacinile tale nu vor mai exista si daca prin absurd cineva isi aminteste va fi ilegal,  tot ce este normal se va schimba si daca nu te conformezi vei fi inchis sau un paria al societatii.

#BeforeTheyDeleteUs

In fiecare zi ne este luat un drept pana cand nu vom mai avea nici unul. Nu o vezi acum pentru ca situatia este facuta de asa natura pentru a nu-ti da seama care te tine ocupat cu alte lucruri, insa va veni ziua cand te vei trezi si te vei intreba cum dracu am ajuns aici? Dece oare nu am facut nimic?

Cand te vei trezi va fi prea tarziu.

#BeforeTheyDeleteUs

Iti recomand umatorul truc.

Ia o bucata te hartie si un pix. Scrie toate lucrurile care le poti face acum, tot ce poti spune, cum si cine esti tu, apoi peste cativa ani revino la aceasta bucata de hartie si vezi cate dintre ele mai poti face sau le ai?

Daca le scrii cu mana ta, atunci nu poti spune ca nu este adevărat peste cativa ani si ca cei din jurul rau te mint, sau cand vor incepe ei cu Fact Check unde iti vor spune ca totul este o minciuna. Salveaza totul inainte sa fie prea tarziu.

Un mic exemplu descoperit de curand de mine.

Pana acum cand te inregistrai pe orice site care avea sectiunea religie, avea inclusa religia Ortodoxa si era mereu adoua dupa catolică, acum nu mai exista in lista. Nu este scoasa de peste tot, dar destul si pe zi ce trece va fi exclusa  in asa fel incat nimeni nu isi va mai aminti de ea.

Te intrebi cum este posibil ca o religie atat de veche sa nu isi mai aminteasca nimeni de ea. Pai este foarte simplu. In ultima perioada se asociaza Ortodoxia cu atrocitati, masacre si daca esti ortodox sau recunosti aceasta religie, inseamna ca sustii atrocitatile, crimele, masacrele si pentru ca toti dorim sa fim inclusi in societatea in care traim, ne vom conforma.

Sa nu uitam ca Ortodoxia nu a facut nici macar 1% din atrocitatile care le-a facut cea catolică si asta oricat ar incerca ei nu se poate uita. Exista chiar studii in care se discuta unde am fi noi ca umanitate daca nu ar fi exista peste 700 de ani de Inchizitie.


Nu uita cine esti.
Mereu sa iti amintesti cine esti.
Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca esti altceva decat ceea ce tu stii ca esti, indiferent  ce metode vor folosi.

Actioneaza inainte sa ne stearga.

Vor putea face acest lucru doar daca noi le permitem.

Este important sa incerci.

#BeforeTheyDeleteUs

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.