VIN RUȘII!

VIN RUȘII!

Apr 5, 2022 - 20:20
 0  254
VIN RUȘII!

,,VIN RUȘII!".

Această frază este foarte cunoscută încă din timpurile celor două războaie mondiale. O frază care bagă spaimă în oameni, o avertizare că urmează să se întâmple ceva rău.  A doua frază ar fi ,,ZICI CĂ AU TRECUT RUȘII PE AICI", asta se folosește când se găsește dezordine, ceva spart, dărâmat, distrus, ars etc. Aceste ,,zicale" au rămas în special pe unde treceau rușii, lăsând în urmă ruine și mii de cadavre.


Am crescut cu poveștile veteranilor de război, la vremea aceea fiind în viață peste o sută din Rona de Sus, Maramureș, unul dintre ei chiar fratele bunicului, Nicolae,,bomba ", dar și poveștile bătrânilor care au trăit clipe de groază,  fiind în zonă de front, atât la venirea rușilor cât și al maghiarilor. 


Aceștia ucideau în masă femei, copii, bătrâni și tot ce era viu, torturau și violau femei, ba chiar le făcea placere să le macelareasca. Unii bătrâni povesteau cum că salbaticii veniți din est, scoteau bebelușii din burțile femeilor gravide și îi mâncau.  


Era greu de crezut, sau cel puțin de imaginat așa ceva,  dar după 70 de ani de la al 2-lea război mondial, rușii confirmă încă odată faptul că nu au evoluat deloc, au rămas aceiași barbari sălbatici cum erau în toate timpurile.


Printre sutele de cadavre în Bucha și Impyr, a fost găsit cadavrul unei fetițe de 9 ani lână părinții ei împușcați. Fetița a fost violată (peste tot), apoi tăiată pe piept și burta spintecată. Expertizele legistilor au confirmat 11(unsprezece) ADN-uri diferite. 11 animale au făcut asta cu acea fetiță.


Întâmplarea a fost postată pe Facebook chiar de către mătușa fetiței. 
După 70 de ani, aceeași Ungarie rămâne de partea Rusiei.


Acest articol este parte din Arhiva Social media
Postare originala

https://www.facebook.com/jgodenca/posts/10221144720836144

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.