Am reușit să rămân un om plin de defecte LIBER!

Am reușit să rămân un om plin de defecte LIBER!

Apr 1, 2022 - 04:03
 0  272
Am reușit să rămân un om plin de defecte LIBER!

Am reușit să rămân un om plin de defecte LIBER!


Această fotografie e dinainte de a deveni eu "persoană publică". Dincolo de toate defectele și neajunsurile mele, pe care mi le-am asumat dintru bun început chiar atunci când am câștigat acel concurs televizat cu discursul "JOS eu!", am o satisfacție profundă... Anume că singura diferență pe care o constat ține de firele albe de pe cap și din barbă... 

În rest, consider că am reușit. Am reușit să fiu la fel de greu de abordat de către persoane care vor să mă folosească. Am reușit să nu cedez tentațiilor financiare nenumărate pe care statutul de persoană publică ți le oferă. Am reușit să nu devin un politruc ce spune mereu "ce trebuie". Am reușit să am curajul de a mă opune curentului atunci când, în plan personal, mi-ar fi fost foarte bine, moale și cald să cedez. Am reușit să fiu eu însumi atunci când a poza în altceva mi-ar fi adus nenumărate beneficii. 

Am reușit să nu intru din nou în Parlament, deși tot ce ar fi trebuit să fac ar fi fost să achiesez la dorința unora de a mă coopta în echipe pe care le detest tocmai pentru că le cunosc. Am reușit să nu-mi fie bine devenind marioneta serviciilor sau a centrelor de putere metastatale. Am reușit să nu ajung să cred că sunt buricul pământului. 


Am reușit să nu îmi fie foarte bine atunci când mi s-a promis totul cu condiția de a fi "omul cuiva". Am reușit să nu tac atunci când tăcerea mi-ar fi asigurat tot ceea ce marii "luptători" pentru dreptate își doresc de fapt. Am reușit să fiu "colegul enervant" atunci când am simțit că idealurile în care credeam ca simplu cetățean sunt băgate sub preșul politic "ca să fie bine, să nu fie rău". Am reușit să vorbesc despre SPIRITUL OMULUI într-o lume care se uită chiorâș și te consideră nebun atunci când vorbești despre asta. 


Am reușit să nu mă întorc acolo unde am fost interzis pentru că m-am încăpățânat să rămân eu, așa cum sunt. Am reușit să rămân egal cu mine însumi, deși m-ar fi ajutat foarte mult să "mă mai temperez". Am reușit să nu devin o slugă a progresismului globalist atunci când am primit semnale că aș fi putut "ajunge departe" dacă aș fi cedat. Am reușit să spun un NU hotărât atunci când aș fi putut reveni "pe sticlă" cu condiția de a nu mai zice nimic critic despre "Partenerul Strategic" de peste ocean. 


Am reușit să scriu cărți despre OMUL PROFUND și despre SPIRIT, chiar dacă sunt conștient că e foarte greu ca așa ceva să mai treacă dincolo de Zidul Materialist cotidian. Am reușit să fiu un om de care să nu-mi fie scârbă... Și cred că nu e puțin lucru. 
...În rest, ce-o fi mai departe vom vedea. Important e să fim OAMENI! ...Fie să FIM OAMENI! Altminteri, totul e în zadar...


Acest articol este parte din Arhiva Social media
Postare originala

https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/posts/518708632979701

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.