Sunt singurul președinte american în mandatul căruia Rusia și Putin nu au invadat nicio țară!

Sunt singurul președinte american în mandatul căruia Rusia și Putin nu au invadat nicio țară!

Apr 6, 2022 - 02:44
 0  237

"Sunt singurul președinte american în mandatul căruia Rusia și Putin nu au invadat nicio țară!"


Mă știți, nu are rost să mă ascund că mi-a plăcut Trump și consider, așa cum am mai spus, că toate nenorocirile nu s-ar fi întâmplat dacă bătrânelul progresist nu ar fi fost împins în față de interese mondiale.


Am mai găsit ceva mișto și mie nu îmi place să țin pentru mine. Am tradus pentru dumneavoastră câteva minute din discursul lui Trump ținut ieri în Georgia, Banks County, din cadrul turneului "Salvați America!"


Pe lângă ce vedeți în filmuleț, Trump a mai vorrbit despre faptul că retragerea dezastruoasă din Afganistan i-a întărit convingerea lui Putin că poate face orice dorește. Despre legăturile financiare ale fiului lui Biden cu Ucraina, despre alegerile care au fost fraudate, despre problemele mari financiare cu care se confruntă americanii.

Totodată, Trump i-a întrebat pe oameni dacă li se pare normal ca un transgender, din bărbat în femeie, câștigă concursurile de atletism feminine. Vouă cum vi se pare? Mișto corectitudinea politică și progresismul noii lumi moderne. Cum de am ajuns cu ăștia pe cap?

Culmea e că după discursul de o oră și 30 de minute, o parte a presei americane a ales să prezinte doar momentul în care Trump a spus despre Putin că e un băiat deștept. De parcă nu poți fi un rău deștept. Evident, ignorând celelalte aspecte, că așa se face în democrație.


PS: Chuck Tod e un realizator de emisiuni la NBC, televiziune considerată de Trump apropiată de administrația Biden.


Acest articol este parte din Arhiva Social media
Postare originala

https://www.facebook.com/paulandrei.ro/videos/668262861159402/

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.