Ce a facut Vasile cu banii castigati de pe tiktok

Ce a facut Vasile cu banii castigati de pe tiktok

Apr 19, 2022 - 23:43
 0  1314
Ce a facut Vasile cu banii castigati de pe tiktok

Ce a facut Vasile cu banii castigati de pe tiktok


Vasile este unul din acei tiktok-eri care isi dedica timpul 100% pentru a face si posta video pe platforma. De un an jumătate de cand este activ a ajuns la 300.000 urmaritori si multe milioane de like.
Posteaza video din toate nisele, unele amuzante, altele cu tutoriale, mai orice este in trend, indiferent de nisa.

Este cunoscut si lumea cand il vede pe strada il saluta, uneori mai primeste o cafea si o tigara de la admiratori, iar cand merge in club mai primeste cate o cupa gratis pentru o poza cu el.

Saptamana trecuta Vasile a primit in sfarsit prima plata de la tiktok si a fost foarte bucuros. Asa ca mers la primul market din oras care i-a iesit in cale pentru a cumpara ceva de care avea mare nevoie. Si-a cumparat o jumătate de unghiera iar restul o va cumpara la anul ce vine cand ii ajung restul de bani de la tiktok.

In sfarsit dupa un an si ceva de munca zilnica, realizare si editare video, promovare, a reusit sa faca bani in tiktok, o realizare destul de mare.

Acesti bani i-au dat un boost de care avea nevoie pentru a continua munca, este sigur ca la anul ce vine va castiga dublu si absolut nimic nu-l va opri sa sa-si continuie munca.


Sperantele lui pe anul ce vine este sa isi poata cumpara jumătatea din unghirea ramasa de anul acesta si costul la motorina consumata de acasa pana la market. 

Poti fi si tu ca Vasile, daca muncesti mult si cu dedicatie poti castiga bani din tiktok.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.