Dan Capatos, de la emisiunea Xtra Night Show, a zis că, în caz de război, își ia familia și fuge din țară. 

Dan Capatos, de la emisiunea Xtra Night Show, a zis că, în caz de război, își ia familia și fuge din țară. 

Apr 9, 2022 - 02:46
 0  239
Dan Capatos, de la emisiunea Xtra Night Show, a zis că, în caz de război, își ia familia și fuge din țară. 

Dan Capatos, de la emisiunea Xtra Night Show, a zis că, în caz de război, își ia familia și fuge din țară. 

„Ce a făcut țara asta pentru tine ca tu să lupți pentru ea?“, a întrebat el cu indignare, lăsînd să se înțeleagă că, de fapt, „țara asta“ n-a făcut nimic pentru nimeni și cu atît mai puțin pentru unul ca el.
Aici trebuie aduse anumite corecții, pentru că, mai ales pentru Dan Capatos, țara a făcut destule: nu-i puțin să-i permiți unui băiat mediocru să-și instaleze un tîrg de curve în platoul unei televiziuni. Așa lipsită de merite cum pare să fie, „țara asta“ i-a îngăduit lui Dan Capatos să ajungă vedeta unei piețe video cu produse din carne și pești.

Ani la rînd, omul cu chelie a patronat o lume a chiloților cu ață-n cur și a ciorapilor cu plasă, și-a clădit faima din elogiul prostituției etalate la TV, a adunat bani „pentru familia lui“ direct dintre bucile Danielei Crudu. Maneliști, cocalari, fotbaliști ratați, proxeneți, fete mutilate de operații, penali, bombardieri și codoașe cercetate de DIICOT au defilat la emisiunea lui Capatos, infectînd două generații de adolescenți. 

Un nesfîrșit șir de faraoni umflați cu pompa în revistele de cancan, oameni cu dosare pentru violență, tatuați, opulenți, vopsiți, încărcați de ghiuluri, purtînd ochelarii de soare pe creștet și-au făcut cunoscute seară de seară gîndirea și valoarea.

Țara pe care Dan Capatos o acuză de ingratitudine i-a dat ocazia să ajungă cel mai influent agent de vînzări la bursa televizată a damelor de consum. Asistentele lui decoltate și oferite publicului de noapte au făcut cariere strălucite atît la capitolul încasări, cît și la poliția de moravuri. Unele au fost la origine fete modeste de parcare, altele s-au aflat în proprietatea lui Nuțu Cămătaru, dar după stagiul în vitrina lui Capatos au ajuns reginele tarifelor mari pe rutele de prostituție internațională Monaco – Dubai – Abu Dhabi.


Țara i-a mai făcut și alte servicii lui Capatos: l-a lăsat să persiste în patronajul acestei nesfîrșite mizerii, deși vedetele emisiunii erau anchetate de procurori laolaltă cu tîlharii din politică și biznis care le erau clienți. Țara a lăsat bordelul să funcționeze în văzul tuturor, în timp ce alte case de noapte erau închise și fetele luate cu duba. 


Practic, se poate spune că țara l-a scăpat de o parte a concurenței, ceea ce, iarăși, nu e puțin lucru.
Tot țara, săraca, i-a îngăduit lui Capatos să-și ia partea din acest comerț cu rating porno și să-și clădească acea familie de care e mîndru și pe care acum, dacă o începe războiul, vrea s-o ducă departe de locul unde s-a îmbogățit.
Iată, prin urmare, că țara a făcut pentru Dan Capatos o mulțime de lucruri. Se poate spune că puțini sînt cei pentru care țara lor să fi făcut atîtea. Și de aceea, mai mult decît alții care, la o adică, vor rămîne să lupte, Dan Capatos e dator s-o apere.

Acest articol este parte din Arhiva Social media
Postare originala

 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1321597821674684&id=100014734365923

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.