Cum puteti salva bani multi pe AliExpress (utilizatori noi și existenți)

Cum puteti salva bani multi pe AliExpress (utilizatori noi și existenți) - Metoda simpla dar eficienta de a salva bani cand comandati produse pe AliExpress.

Feb 10, 2022 - 19:06
 0  812
Cum puteti salva bani multi pe AliExpress (utilizatori noi și existenți)

Utilizatori noi AliExpress (Utilizatori existenți, derulați în jos!):

Dacă cineva este un utilizator nou care încă caută un cod de invitație, al meu vă va oferi 24 USD în diferite cupoane roșii AliExpress pentru a fi utilizate la orice magazin! (Primesc 5 dolari). Valabil atâta timp cât nu ați făcut niciodată o achiziție în contul dvs. 

În aplicație: dați clic pe „cont” și apoi „valorificați codul cuponului” și copiați / lipiți codul.

Pe laptop: Google „valorifică codul de invitație AliExpress” și dă clic pe primul link AliExpress care apare.

Mai jos sunt enumerate cupoanele AliExpress Red pe care le veți primi atunci când valorificați un cod de invitație pentru 24 USD în diferite cupoane.

  • $4 off $5

  • $3 off $10

  • $5 off $20

  • $5 off $30

  • $7 off $70 (I found all of them useful except this one)

Alte sfaturi pentru a salva ca utilizator nou:

Asigurați-vă că valorificați cupoanele cu cod de invitație înainte de a cumpăra ceva, dar folosiți noul dvs. cadou / cupon de utilizator (2 USD de reducere de 3 USD sau 0,01 USD de articol) PRIMUL. Altfel va dispărea. (Am învățat pe calea grea și am ratat-o.)

Play Coupon Pals! Prima dată când jucați, veți primi un cupon de 3,99 USD de 4,99 USD dacă atingeți de peste 80 de ori. Aveți 12 ore pentru a-l răscumpăra și 72 de ore pentru a-l cheltui. După prima ta joacă, vei primi doar cupoane de 17% (adică 0,32 USD reducere 1,92 USD sau 0,98 USD reducere 5,88 USD, mai mare $ disponibil dacă inviți prieteni, dar totuși 17% reducere).

Utilizatori existenți AliExpress

Dacă v-ați întrebat cum să adunati cupoane AliExpress pentru a obține cele mai bune economii, iată comanda de adunare cu detalii!

Reducere magazin: specific fiecărui magazin, de obicei ceva de genul „Cumpărați 2 și economisiți 5%”

Cupon magazin: specific fiecărui magazin, de obicei ceva de genul „Economisiți 1 USD la 10 USD”.

Este mai probabil să primiți cupoane dacă faceți clic pe „Urmăriți” magazinul. Aceste cupoane sunt în regulă, nu sunt foarte utile dacă intenționați să obțineți doar 1 articol.

Puteți schimba monede cu cupoane specifice magazinului. După ce ați vizitat pagina unui magazin, este mai probabil să vedeți magazinul în secțiunea „Schimb de monede cupon magazin”. Este posibil să vedeți și cupoane pentru magazinele care vând același articol. Nu pierdeți prea mult timp în asta; De obicei verific această secțiune înainte de a face o achiziție. Îmi place când pot economisi 1-3 $ în plus la ceva ce oricum aveam de gând să cumpăr. Aceste cupoane tind, de asemenea, să fie cupoane de vânzător mai bune decât cele pe care magazinele le acordă pur și simplu tuturor adepților (de exemplu, 1 $ din 1,01 USD sau 1 USD din 3 USD).

AliExpress Select Coupon: acestea sunt oferite de AliExpress și pot fi utilizate la anumite magazine.

În general, inutil, cu excepția cazului în care există o vânzare mare, cum ar fi reducerea de vară din 15 iunie!

Când apare o vânzare mare, aveți opțiunea de a filtra rezultatele căutării pentru a vedea numai articolele / magazinele valide. O mulțime de magazine iau cupoanele selectate în timpul unei vânzări mari, așa că cu siguranță nu le ignorați.

De obicei ajungeți mai mult decât aveți nevoie doar făcând clic pe „Obțineți cuponul” pe pagina de vânzare. Dacă nu, puteți schimba oricând monede pentru a le obține (nu vă recomand acest lucru, deoarece sunt atât de ușor disponibile.)

AliExpress Red Coupo: acestea sunt oferite de AliExpress și pot fi utilizate în orice magazin. Acestea sunt cele mai bune cupoane, deci sunt foarte greu de găsit.

În mod normal, există 2 moduri de a obține aceste:

- Coduri de invitație: dacă invitați un prieten la AliExpress și acesta face o achiziție, veți primi 5 USD de 10 USD (sau 6 USD de 10 USD de câteva ori).

- Cupon Pals: După prima ta joacă, vei primi doar cupoane cu 17% (adică 0,32 USD reducere 1,92 USD sau 0,98 USD reducere 5,88 USD. Mai mare $ disponibil dacă inviți prieteni, dar totuși 17% reducere. Notă laterală: Am observat că este mai variat la aceste cupoane în timpul unei vânzări mari, dar din nou, încă  17% reducere.

În timpul vânzărilor mari (sfârșitul lunii martie; Vânzare de vară în iunie; 11.11; Vinerea Neagră etc.):

Există mai multe jocuri pe care le puteți juca pentru a obține cupoane. Nu par a fi atât de grozave, dar este mai bine decât nimic. Cuponul Pals tinde să aibă o varietate mai mare în gama de cupoane, dar toți au încă o reducere de 17%.

Uneori, AliExpress vă va permite, de asemenea, să schimbați monede pentru cupoane, dar am văzut că acestea oferă doar o reducere de 13%, care este mai mică decât Cupon Pals. Totuși, am auzit de aceștia oferind 20% reduceri de cupoane (adică 2 USD de reducere de 10 USD) în timpul unor vânzări.

Alte sfaturi generale:

Dacă cumpărați un articol generic, vă recomand să căutați după imagine și să sortați rezultatele după # de comenzi. În acest fel, puteți obține o ofertă mai bună în timp ce cumpărați si de la un vânzător de încredere.

Toate cupoanele se aplică numai la costul produsului, nu la costul de expediere. Unele magazine ar putea crește prețul și vor avea livrări mai ieftine, ceea ce face cupoanele mai utile. Folosiți punctul de mai sus pentru a compara prețurile.

Uneori articolele tind să fie cu câțiva cenți mai ieftine în aplicație, dintr-un anumit motiv.

Puteți obține cu ușurință câteva sute de monede în doar câteva zile jucând micile jocuri pe care le au sau făcând diverse sarcini. Acesta pare a fi cel mai abundent chiar înainte de o mare vânzare.

În timpul unei vânzări mari, vânzătorii tind să mărească „prețul original”, astfel încât se pare că obțineți o reducere mai bună decât sunteți de fapt. Cu toate acestea, uneori ajungi să economisești câțiva dolari prin acest lucru, dar principalul avantaj vine de la adunarea cupoanelor, ceea ce este de fapt foarte ușor (și nu consumă prea mult timp) în timpul acestor vânzări mari (în special cupoanele selectate).

Cadouri gratuite: puteți aplica pentru a câștiga un produs cu 0,01 USD. Pare foarte greu de făcut și nu prea merită. Dacă doriți să maximizați potențialul câștigător: favorizați articolul și urmați magazinul, apreciați și comentați recenziile altor persoane, aplicați pentru produse mai puțin populare, fiți un client activ și cumpărați o mulțime de lucruri. Am câștigat o carcasă pentru telefon o dată, dar vânzătorul nu mi-a dat corect și transportul a fost de 4 USD, deci a fost inutil. Am renunțat după asta.

Am scris acest lucru pentru că, deși este foarte ușor de făcut, a trebuit să fac multe cercetări pentru a-mi da seama cum. Este posibil ca unii oameni să nu găsească  valoare de câțiva bani, dar se adaugă! 

Cumparaturi fericite! ☺️

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.