LGX gratis - Legion Network anunță un nou ecosistem blockchain

Legion Network promite să facă din lumea cripto un loc mai bun prin dezvoltarea unui ecosistem bazat pe blockchain care să-și folosească tehnologia creatorilor de conținut.

Jan 29, 2022 - 23:48
 0  1896
LGX gratis - Legion Network anunță un nou ecosistem blockchain

Legion Network promite să facă din lumea cripto un loc mai bun prin dezvoltarea unui ecosistem bazat pe blockchain care să-și folosească tehnologia creatorilor de conținut, mărcilor, influențelor și antreprenorilor, ducând în același timp potențialul lor creativ la următorul nivel.

În ultimele două săptămâni, Legion Network a devenit un nume binecunoscut în ecosistemul NFT și GameFi. Jetoanele non-fungibile (NFT) sunt obiecte digitale de colecție (artă, muzică, modele 3D etc.) care sunt unice și nu pot fi duplicate. Este asemănător cu o carte de tranzacționare unică. Inițial, NFT-urile făceau parte din Ethereum Blockchain. Cu toate acestea, astăzi, aveți alte rețele blockchain, cum ar fi Binance Smart Chain (BSC) care acceptă NFT-uri.

Legion Network are în vedere introducerea de noi categorii de cumpărători NFT în Global NFT Economics. Acestea includ mărci corporative mari și renumite, celebrități, influenți și dezvoltatori de jocuri pentru a colabora și a se implica cu publicul pentru a genera artă și a le crește popularitatea. Dezvoltatorii de jocuri își pot asocia conceptele de design pentru a crea arme și skinuri unice pentru jucătorii lor. Cel mai bun aspect este că toți acești dezvoltatori beneficiază de tehnologia NFT și lucrează fără să se teamă că cineva le fură ideile și creațiile.

Legion Network combină cele mai bune servicii blockchain într-o singură aplicație super. De la portofele Crypto la NFT, până la Gaming și SaaS.

Daca vrei sa primesti 34 LGX (5.1$) gratis Inregistreaza-te prin acest link si foloseste codul acesta la inregistrare Z4Z1cvmmojxU . Fara acest cod nu vei primi cei 34LGX gratis.

Ecosistem Super Blockchain

Bluemoon - care este prima piață NFT colaborativă din lume. Bluemoon va permite mărcilor, influențelor și dezvoltatorilor de jocuri să organizeze concursuri NFT în rândul comunității. De asemenea, va permite utilizatorilor să cumpere, să vândă, să schimbe, să închirieze, să creeze și să compare NFT. De asemenea, puteți da viață NFT-urilor dvs. prezentându-le într-o galerie virtuală personalizată sau vizualizați NFT-urile în Realitatea Augmentată.

Legion Arcadia - o platformă GameFi Play to Earn

Recompense - Completează sarcini pentru a câștiga NFT, Crypto și premii

Bizpad – Acces la aplicații de afaceri prin staking-ul Legion Token

LGX - The Legion Network Utility Token

LGX este tokenul nativ care va fi folosit pentru accesarea ecosistemului Legion Network. Oferta totală este de 1 miliard de LGX, care este implementat pe Binance SmartChain. Acesta va permite deținătorilor să se califice pentru drop-uri NFT, să câștige recompense jucând jocuri pe Arcadia, precum și Empower Academy (Learn To Earn), un portal educațional, de asemenea, încorporat în super-aplicație.

În plus, fiecare aplicație SaaS furnizată de Bizpad va fi alimentată de tokenul LGX care va oferi, pentru prima dată, acces unic la aplicațiile și serviciile de afaceri. Acest lucru va crea o utilizare instantanee pentru simbolul Legion, care ar înlocui metodele tradiționale de plată și, ca urmare, ar crește cererea globală.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.