Universal - Full Multi-Purpose Android App

Cu Universal - Full Multi-Purpose Android App poti aplicatii android pentru orice nisa, simplu si usor.

Mar 15, 2022 - 21:49
 1  870
Universal - Full Multi-Purpose Android App

Caracteristici Universal - Full Multi-Purpose Android App

Articole nelimitate – Puteți utiliza și combina câte tipuri diferite de conținut în aplicația dvs. doriți. De exemplu, combină WooCommerce cu fluxuri video live și Twitter, orice este posibil. Opțional, adăugați pictograme, creați secțiuni și evidențiați.


Design nou de materiale – Universal este proiectat conform celor mai recente linii directoare privind designul materialului. Dispunând de machete moderne, animate, luminoase. Complet personalizabil în fiecare culoare.
Notificări push de la OneSignal – Trimiteți cu ușurință mesaje push și adrese URL utilizatorilor dvs.


Achiziție în aplicație – Permiteți utilizatorilor să elimine reclamele sau să deblocheze conținut suplimentar din aplicația dvs. făcând o achiziție în aplicație.


Interfața de utilizare pentru tabletă – Un aspect dedicat în două planuri pe tablete și o vizualizare detaliată captivantă pentru citirea articolelor și vizualizarea conținutului fără distrageri.


Offline și Favorite – Salvați articole și postări din Wordpress și RSS offline. Paginile web și videoclipurile YouTube pot fi trimise ca articole preferate. Imaginile Tumblr și Flickr, SoundCloud și Wordpress Audio și alte atașamente media pot fi salvate în stocarea locală.


Personalizabil – Creați-vă cu ușurință aplicația personalizând culorile și folosind propriile pictograme. De asemenea, puteți alege între mai multe stiluri pentru sertarul dvs. de navigare, de exemplu, setând o imagine de antet.


Bannere și anunțuri interstițiale Admob – Cu construirea în Admob, este nevoie de doar câteva secunde pentru a adăuga banner în aplicația dvs. și pentru a afișa reclame interstițiale în timpul navigării.


Comentarii – Afișați comentarii la postări, videoclipuri și articole de pe Youtube, Facebook, Wordpress și Instagram în aplicația dvs.


Partajare socială – Permiteți utilizatorilor să partajeze conținut și să vă promoveze aplicația în același timp.


Acțiuni personalizate – Faceți cu ușurință o intenție către altă aplicație sau deschideți o adresă URL din meniu.


Navigare flexibilă – Creați cu ușurință o aplicație bazată pe file sau un sertar de navigare sau chiar o combinație a ambelor! De asemenea, puteți utiliza ecrane de categorii pentru a vă organiza conținutul


Configurații dinamice la distanță - Definiți cu ușurință configurația aplicației dvs. folosind instrumentul nostru gratuit de configurare. Aplicația dvs. se va încărca pe baza acestei configurații și vă puteți actualiza configurația aplicațiilor de la distanță, fără a fi nevoie să actualizați aplicația în sine.


Vizualizator media în aplicație – Vizualizați imagini (încorporate), videoclipuri și audio din conținutul aplicației dvs., pe ecran complet.


GDPR și confidențialitate – Permiteți utilizatorilor să fie de acord cu politica dvs. de confidențialitate înainte de a vă putea accesa aplicația.


Firebase – Suport încorporat pentru Firebase Core.


Disqus – Suport pentru comentarii interactive Disqus pentru Wordpress.


Suport lingvistic – ușor de tradus dintr-un singur fișier (Studio). Suportă, de asemenea, limbaje și machete RTL.


Manager conexiune – Detectează automat când nu există nicio conexiune și cere utilizatorului să reia când internetul este restabilit.


Bine documentat – Nu ați creat niciodată o aplicație înainte? Nu este nicio problemă, totul este descris pas cu pas, de la instalare până la import și personalizarea șablonului.

Pentru a putea face aplicatii cu acest template, trebuie sa aveti Android Studio instalat.

Demo aplicatie

Descarca Universal - Full Multi-Purpose Android App

Arhiva este ultima versiune Universal - Full Multi-Purpose Android App V4.5.2

Daca aveti intrebari cum se foloseste, comentati mai jos si voi incerca sa va ajut.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.