Ce este DNS Premium?

Premium DNS este poarta de acces către un sistem de nume de domeniu (DNS) sigur, stabil și rapid.

Feb 5, 2021 - 15:56
 0  695
Ce este DNS Premium?

Premium DNS este poarta de acces către un sistem de nume de domeniu (DNS) sigur, stabil și rapid. Cu DNS Premium vă puteți asigura că site-urile dvs. web ard rapid, înregistrările dvs. DNS se propagă instantaneu, iar domeniile dvs. sunt întotdeauna sigure, cu securitate la nivel de întreprindere.


Prima parte a unei cereri către un site web este de obicei o căutare DNS. Dacă serverul DNS nu este aproape de client, acest lucru va duce la o căutare lentă, care va duce în cele din urmă la un site de încărcare mai lentă.

Cu serverele Anycast zonele dvs. DNS sunt împinse către toate serverele DNS din întreaga lume. Orice solicitare DNS este direcționată către cel mai apropiat server posibil, rezultând astfel o încărcare mai rapidă a site-ului web și o experiență optimă pentru utilizatorul final.


Premium DNS vine, de asemenea, împreună cu protecția DDoS. Protecția Enterprise Grade DDoS va menține zona DNS protejată în permanență de atacurile DNS DDoS

Cu ce TLD-uri sunt compatibil DNS Premium?
DNS Premium este compatibil cu toate TLD-urile

Pot folosi o singură comandă DNS Premium pentru mai multe domenii?
Nu, DNS Premium poate fi utilizat numai cu numele de domeniu pentru care a fost achiziționat.

Panoul DNS Premium poate fi accesat direct printr-un URL?
Nu există nicio modalitate de a accesa panoul DNS Premium direct prin orice adresă URL. Poate fi accesat numai din pagina Premium Management DNS din Panoul de control al Clientului.
 
Există o garanție de returnare a banilor pentru comenzile DNS premium?
Nu oferim nicio garanție de rambursare pentru comenzile DNS premium. Cu toate acestea, dacă ați achiziționat DNS Premium în timpul înregistrării numelui de domeniu, atunci veți fi eligibil pentru o rambursare completă dacă numele de domeniu este șters în MBG-ul domeniului.
 
Comanda DNS Premium poate fi actualizată sau retrogradată?
Oferim doar un singur plan pentru DNS Premium. Comanda DNS premium nu poate fi nici actualizată, nici retrogradată.
 
Ce se întâmplă când serviciul meu DNS Premium expiră?
Când serviciul dvs. DNS Premium expiră, comanda este suspendată, iar numele dvs. de domeniu asociat cu comanda DNS Premium nu va mai fi rezolvat. Serviciul vine cu o perioadă de grație de reînnoire care se potrivește cu cea a numelui dvs. de domeniu. Perioada de grație de reînnoire, serviciul DNS Premium va fi șters și toate înregistrările DNS asociate domeniului și ordinii DNS Premium vor fi șterse. Este recomandat să păstrați o copie a tuturor înregistrărilor DNS și că serviciile sunt reînnoite în timp util.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.