Cum vinzi sau cumperi BTC fara acte sau verificare, complet anonim

Vinde si cumpara BTC anonim fara verificarea identității

Mar 19, 2022 - 02:47
Mar 19, 2022 - 02:59
 1  340
Cum vinzi sau cumperi BTC fara acte sau verificare, complet anonim

Cum vinzi sau cumperi BTC fara acte sau verificare, complet anonim


Stim cu totii ca in mode normal este aproape imposibil sa vinzi BTC complet anonim, cel putin asa ni se spune, dar sunt metode care iti ofera un anonimat complet.
In acest articol voi incerca sa explic cum se poate vinde sau cumpara BTC anonim sau complet anonim, depinde de tine, suma care vrei sa cumperi ori sa vinzi si pentru ce este. In final responsabilitatea iti apartine in totalitate.

Daca alegi un exchange sau orice site care iti permite sa vinzi sau sa cumperi BTC este nevoie sa trimiti o gramada de acte care nu mereu vrem sa facem asta, plus se poate verifica public de unde a plecat si unde orice BTC,iar aceasta adresa se poate asocia cu o persoana.


Pentru a putea vinde sau cumpara anonim BTC este nevoie sa ai:
1. Adresa BTC
2. Private Key BTC

Fara acestea doua nu poti face nimic. Daca nu le detii atunci trebuie sa iti faci o adresa BTC unde ai acces la amundoua, apoi iti transferi suma pe noul wallet adresa care ai acces complet si este anonima.

Cum aceasta este anonima, dar prima nu este, e nevoie sa mai faci o alta adresa anonima unde transferi toata suma si de aici te joci cum vrei tu.


Sa incepem.

1. Cum faci o adresa anonima.

- accesezi site-ul bitaddress.org
Pentru o mai buna securitate se poate deconecta netul dupa accesare si miscam random cursorul pe tot ecranul pentru a genera o noua adresa BTC. Dupa generare, salvam toate informatiile si daca vrei sa fii cat mai sigur ca nu gresesti ceva la copy si paste, poti alege imprimare pagina si salvare in format pdf in calculatorul tau.
Atentie mare la site-uri precum acestea care iti genereaza adresa si private key dar le salveaza si cand este nevoie le poate accesa.
pe github sunt cateva scripturi de acest gen care le poti descarca, rula pe local host sau un site de al tau si vei avea propriul sistem de generare adrese BTC.


2. Verificam adresa daca este buna si ne apartine in totalitate.


- accesam https://www.blockchain.com/es/btc/address/adresataBTC pentru a vedea daca exista in blockchain
- accesam https://www.cointracker.io/wallet/bitcoin?address=adresataBTc pentru a valida BTC
- descarcam programul de aici https://electrum.org/#download  - alege versiunea pentru device si OS-ul tau
Odata instalat punem adresa BTC generata, la pasul urmator alegem Import adresa BTC or Prive Key, unde punem private key care ne-a fost generata cand am facut adresa BTC.
Iti va cere sa puio parola si recomand ca pentru fiecare wallet, adresa BTc sa folosesti o parola diferita.
Acum esti in wallet si trebuie sa verifici daca adresa indicata in cont este cea oferita/generata cand ai facut adresa pe site de mai sus. 

Dece trebuie sa faci asta? 

Pentru ca unele site-uri (cum am spus mai sus) genereaza informatii false si private key apartine la o alta adresa, asa ca trebuie sa verifici. Daca adresa din wallet corespunde cu cea generata, atunci este ok, Daca nu corespunde, atunci adresa BTC valida pentru acel private KEY este cea afisata in wallet.

Daca totul este ok, acum trecem mai departe.

1. electrum iti permite sa verifici balanta BTC, sa trimiti si sa primesti BTC fara acte. Un alt lucru interesant este ca la optiunea primeste, poti genera o noua adresa BTC la care poti primi, iar aceasta va fi asociata la contul tau. E un lucru bun si recomandat ca la fiecare tranzactie sa folosesti o adresa noua, in acest identificarea ta se face mai imposibila, mai ales daca folosesti conturi multiple.

2. Daca ai wallet pe blockchain si ai cerut private Key insa nu merge, e din cauza ca ti-a oferito comprimata si pentru a rezolva problema, trebuie sa mergi pe bitaddress.org, deconectezi internetul, click pe Wallet Details unde pui private key.
Acum ce faci este sa copy adresa ta necomprimata care ar trebui sa inceapa cu 5, dupa asta poti merge in electrum pentru a importa wallet si face tranzactii.

Cele de mai sus ne ajuta sa trecem de la vanzare cu acte la vanzare anonima sau semi anonima.

Acum sa trecem la anonim si super anonim, depinde de suma si cat de mult vrei sa complici.


De retinut ca merg de la ideea ca detii deja BTC intr-un wallet unde ti-ai verificat deja identitatea si ai facut pasii de mai sus.

1. device si locatie
Pe cat posibil este recomandat sa utilizezi un device si locatie per tranzactie.
Un telefon sau un laptop pentru o simpla tranzactie se gaseste usor si preturi de nimica toata, gen 50 euro, care apoi le dai Hard Format si le atunci. E recomandat ca placutele de memorie RAM si HDD sa le scoti si sa le distrugi.

2. Internet
Accesul la internet se poate face usor si la fel se pot diverse programe care sa cripteze conexiunea. Te gandesti la un VPN, in opinia mea este cel mai mare scam din lume, nu iti pot recomanda una, pentru ca nu folosesc, dar in opinia mea nu folosi asa ceva.

Pentru telefon oricand se poate gasi un SIM card fara acte. Sau se poate folosi baruri cu WIFI din locatii de minim 100-150Km departare de tine. iti bei cafeaua, faci tranzactia si ai plecat.

3. Servere sau VPN proprii.

Pe net gasesti sa cumperi vps la preturi de nimic fara acte din care iti poti face o retea proprie de acces sau vpn. Nu intru in detalii pentru ca este mult de scris, dar cu siguranta stiti.


Cel mai importanta, nu te lauda, nu spune la nimeni absolut nimic din ce faci, pentru ca tot ce este scris mai sus si ai facut se duce de rapa daca ai gura larga.

Daca nu vrei sa lasai nici o urma online si esti putin nebun sau te bazezi poti vinde in persoana BTC care-i detii.
Te intalnesti cu persoana X, aceasta iti da suma Y de bani si tu ii dai datele la wallet.

Ramane intrebarea cum primesti banii din vanzari, unde, cum, etc.


Cea mai sigura metoda care desigur implica riscuri si nu din partea statului, este cea cand primesti banii in mana.
Oricand se gasesc persoane care pentru un mic comision accepta sa primeasca banii in contul sau si apoi tu ii primesti cash.
Wise - un serviciu care permite sa primesti banii doar oferind adresa de email. De retinut ca acest serviciu cere info personale dupa ce treci de 1500 euro. Avantajul este ca poti primi bani in orice moneda si apoi transfara in contul tau sau folosi cardul lor.

Mai sunt si alte metode dar nu vreau sa ofer chiar totul acum, plus pot avea probleme daca spun metode mai avansate.

Cred ca este destul sa incepi pentru a vinde si cumpara BTC.

Ce am scris mai sus, functioneaza pentru aproape orice moneda virtuala.

Daca aveti intrebari, folositi sectiunea comentarii.

Nota:
Ce faci cu informatiile este problema ta si nu imi asum nici o responsabilitate.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.