Cum poti deveni popular pe Tiktok?

Cum poti deveni popular pe Tiktok? Singurul tutorial care iti ofera solutii concrete cum sa devii popular pe tiktok.

Apr 23, 2022 - 04:40
 0  549
Cum poti deveni popular pe Tiktok?

Cum poti deveni popular pe Tiktok?

Sunt multe metode care te invata sa devii popular pe tiktok sau orice alta retea sociala, unele functioneaza, altele nu, insa ce trebuie sa stii cel mai important este sa ai continut care atrage si nu neaparat original.

Ce am invatat de pe tiktok este ca poti copia un video si avea mai multe vizionari si like decat originalul, depinde de noroc si fata care o ai. Spre exemplu este un tip care face duo cu alte video si este super amuzant. Fata si vocea il ajuta foarte mult, pentru ca au incercat multi sa-l copie dar nu au reusit prea mult. Este acelasi lucru cu doua fete la fel de frumoase, dar numai una reuseste sa devina vedeta.

Astazi voi vorbi de informatii.

Daca vrei sa ajungi popular pe tiktok ai nevoie de informatii. Daca stii ce se cauta, ce este viral, atunci sunt sanse foarte mari ca si TU sa ajungi in top.

Unde gasesti informatia?

1. Cea mai buna sursa este direct pe tiktok la sectiunea discovery. Acolo vezi tot ce este in trend, hashtag, video si desigur ce song este popular.
2. A doua sursa sunt site-uri dedicate care iti arata informatii care te-ar putea ajuta sa ajungi popular pe tiktok.


Sa vedem 3 site-uri care te pot ajuta sa devii popular pe tiktok.

1. Generator de hashtag

Din propria experienta si a amicilor care folosesc tiktok, uneori un hashtag bun poate face diferenta intre succes sau esesc, dar in acelasi timp cu totii am avut cate un video care a urcat fara nici un hashtag. Acest site ar trebui folosit atunci cand esti in lipsa de inspiratie pentru hashtag la video tau pe tiktok. Doar accesezi site-ul pui un cuvand sau cateva cuvinte despre ce este video si acesta iti va genera o serie de hashtag populare.

Te poate ajuta foarte mult sa cresti cat si daca esti in lipsa de inspiratie. 


2. Top 100 tiktok - hashtag, user, song

Un site foarte util si cea mai buna folosinta, cel putin pentru mine este ca iti arata top hashtag pe tiktok. Tot ce iti ramane este sa faci un video cu acel hashtag si e recomand cu acelasi continut si boom... ai ajuns in top.
Spre exemplu la ora cand scriu aceste randuri cel mai popular cont este a lui kateylorrell  si cel mai popular hashtag este catonaleash.


3. Top TikTok Songs


Acest site iti arata cele mai populare melodii pe tiktok. Poate te intrebi ce este asa de importantat, ei bine cantecul ales poate face o mare diferenta. Acum ceva timp am citit asta undeva si nu am crezut. Spunea care este in acel moment cantecul X este in top si ajuta conturile sa creasca foarte mult. Asa ca am testat si boom... am avut cele mai multe vizionari si like la un video de cand postez pe tiktok.

Iti recomad sa testezi si poti vedea ce video sunt postate cu acel cantec care este in top, apoi faci unul exact la fel. Asta desigur daca nu ai deja o comunitate buna si este dedicata pe o anumita nisa.

Daca cunosti si alte site-uri care pot ajuta userii sa creasca, sa devina populari pe tiktok, te rog sa ma contactezi sau lasa un link in comentarii.

La fel as vrea sa aflu povestea ta daca acest mic truc te-a ajutat sa cresti pe tiktok.

Ai citit povestea lui Vasile care a castigat bani cu tiktok?

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.