Solutie - PHP Fatal error: Allowed memory size Script - phpmyadmin

PHP Fatal error: Allowed memory size solutia care iti da batai de cap este aici.

Feb 16, 2022 - 00:44
 0  714
Solutie - PHP Fatal error:  Allowed memory size  Script - phpmyadmin

Am avut problema asta PHP Fatal error:  Allowed memory size  de cateva zile si orice incercam nu functiona si am incercat multe variante. Am facut acelasi lucru (install + config) de foarte multe ori dar din cauze care nu le inteleg sau sunt peste cunostintele mele in acest moment.

Pe langa faptul ca nici un script php nu functiona, am avut probleme si cu accesare phpmyadmin. M-am uitat prin loguri si printre altelele am vazut eroarea

PHP Fatal error:  Allowed memory size of 2097152 bytes exhausted (tried to allocate 12288 bytes) in /home/admin/web/

Pentru a fi sigur ca este de aici, am testat mai multe scripturi sa vad daca apare aceiasi eroare si am avut dreptate, indiferent cat de simplu sau complicat era, aparea aceasta eroare.

Dupa ce am cautat bine pe google si testat multe variante in final am gasit solutia postat de un user, care era mica intr-un colt sa zic asa.

Pentru a intelege, setam limita la memorie si 3000m iar eroarea tot aparea, ideea este cand in consumul de resurse nu aparea.

Pentru a rezolva este simplu.

1. login in panel sau ssh

2. deschideti si editati php.ini

3. setati la memory limit -1

4. salvati si restart la apache

Acum va functiona fara probleme.

M-am gandit ca dupa asta consumul de RAM va urca foarte mult , insa nu a fost asa. Tot nu am inteles de unde vine eroare si dece, ca RAM setat avema destul. Voi mai investiga sa vad care e problema, insa acum ma bucur ca functioneaza.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.