Cum salvezi bani platind mai putine taxe sau chiar deloc

Cum salvezi bani platind mai putine taxe sau chiar deloc. O metoda care iti poate salva pana la 90% din taxele platite anual la stat si cele luate de banca.

Apr 8, 2022 - 04:46
 4  890
Cum salvezi bani platind mai putine taxe sau chiar deloc

Cum salvezi bani platind mai putine taxe sau chiar deloc.


Dupa ce am fost taxat de stat cu foarte multi bani, la fiecare 1000 euro castigati statul imi ia 663 euro am decis sa caut alte forme de a salva bani si plati mai putine taxe. Este pur si simplu absurd ca la banii castigati din munca grea sa imi ia atat de mult, adica 63%.

Asa ca am cautat in stanga si in dreapta o solutie si cred ca am găsit-o. De retinut ca este o solutie persoana si daca o testezi va fi pe propria raspundere si nu imi asum nici o o responsabilitate.


Metoda gasita este printr-un serviciu de transfer de bani online dar care este mult mai mult si il folosesc de mult timp.


Metoda mea este daca nu vrei sa ai banii in contul bancar unde statul poate oricand verifica sau nu vrei sa-i tii la ciorap pentru ca oricand poate intra cineva in casa sa-i fure.


Deci cum evitam sa platim taxe.

1. ne facem un cont pe wise - folosesc aceasta platforma de multi ani

2. platforma iti permite sa faci cont in toate monezile disponibile in lume. Spre exemplu vrei sa ai un cont in America, il poti avea imediat si fara problema.
3. iti transferi banii in contul tau wise
4. cand ai nevoie de bani ii poti transfera in contul tau bancar sau poti folosi cardul lor daca vrei. Eu nu-l folosesc pentru ca au limita de 200 euro pe zi.


Sunt bani mei protejati?

Conform celor de la Wise banii sunt protejati 100% pentru ca conform legilor sunt obligatii ca banii clientilor sa fie tinuti separat de banii firmei.

Unde vor fi depozitati banii mei din contul wise?

Banii vor fi depozitati la banci precum JP Morgan Chase, Deutsche Bank or Barclays.

Daca Wise da faliment ce se intampla cu banii mei?

In caz ca se intampla asta, banii vor fi returnati de catre bancile de mai sus.

Exista taxe daca imi tin economiile in contul Wise?

Pana la suma de 15.000 euro pentru cont personal si 70.000 euro pentru cont de afaceri nu exista nici o taxa. Daca suma trece peste aceasta limita cu 0.4% pe an.

Chiar si cu aceasta este mult mai bine dacat la banca unde taxele sunt mai mari, plus ca statul iti va lua o gramada.

Daca nu stiu ca ai bani, nu iti pot lua nimic.

Daca ai depozit de bani in alta moneda in afara de Euro nu se percepe nici o taxa, indiferet de cantitatea de bani depozitata.

Toate informatiile sunt preluate de la Wise si daca aveti nelamuriri puteti oricand sa-i contactati pentru mai multe detalii.


Eu personal de acum orice suma de bani care o pot salva o voi tine in contul wise.


Un alt lucru interesant este faptul ca nu trebuie sa iti dai identitatea cand cineva trebuie sa iti trimita bani. Le dai adresa de email si atat, fara sa oferi nume, adresa, cont bancar, etc.

Pentru o mai mare securitate, poti face doua conturi, asta daca faci multe tranzactii si vrei sa fii sigur ca nimeni nu iti va sparge contul.

Inainte de a avea doua conturi pe acelasi nume, recomand sa-i contactati si pentru a le spune ce vreti sa faceti.


Pana la 1500 euro nu iti cere nici un act sa trimiti sau primesti bani, dar dupa ce treci de aceasta suma, va trebui sa iti verifici contul cu acte.

Daca aveti intrebari folositi sectiunea comentarii si voi incerca sa va raspund.

Nota:
Folositi metoda pe propria raspundere.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.