Kernel Video Sharing WordPress Integration

Kernel Video Sharing WordPress Integration - Informatii, cum se poate folosi si dece ar trebui sa-l folosesti.

Feb 3, 2022 - 23:53
Feb 3, 2022 - 23:54
 0  706
Kernel Video Sharing WordPress Integration

Kernel Video Sharing este o platforma de video sharing foarte cunoscuta in intreaga lumea. Este cel mai folosita de nisa +18, dar se poate folosi pe orice nisa doresti tu. Are tot ce iti doresti pentru a incepe un serviciu de video sharing.

Optiunile care personal ma intereseaza si ma bucur ca le are, care ma ajuta cel mai mult sunt:

1. multi server storage pentru video

2. multi server conversie pentru a face conversie la video

3. multi site network

4. profil player diferit

1.  daca ai multe fisiere video si vrei sa fie disponibile doar pe o anumita tara, sa faci auto balans la trafic este foarte avantajos

2. daca pe zi ce trece iti creste numarul de video urcate, este bine sa ai aceasta optiune pentru conversie pentru ca video sa fie gata in cel mai scurt timp si main site sa nu devina offline din cauza la consumul de resurse

3. dupa main site iti poti face un numar nelimitat de site-uri cu acelasi continut care poate fi total, per categorie sau cum doresti tu. Sau vrei un site normal si unul +18, poti alege multi site network unde pe unul va fi video normal si pe celelalt +18.

4. poti avea un profil player pentru main site, unul pentru embed, unul pentru site din lista alba, altul pentru lista neagra si orice profil vrei tu, fiecare cu reclame diferite si optiuni diferite. Ba chiar poti face un profil de player pentru fiecare site in parte.

Ce este Kernel Video Sharing WordPress Integration?

WordPress Integration doar ce a fost lansat, iti permite sa importi si auto publici daca asta vrei toate video de pe site tau de video sharing pe site tau wordpress.

Se poate importa per categorie, tag sau totul. Pluginul are un cron care va rula la fiecare 15 minute si in comparatie cu alte pluginuri care necesita cron pe wordpress, chiar functioneaza, fara ca tu admin sa faci alte setari. Cine are un site wordpress si trebuie sa foloseasca cron stie la ce ma refer.

Plus are optiunea de a sterge video de pe site tau wordpress daca acestea au fost sterse de pe main site.

Optiuni si limitari Kernel Video Sharing WordPress Integration

- toate fișierele video sunt stocate pe un singur server, nu există suport multi-server, unele dintre dezavantajele care decurg din aceasta:
- nu puteți adăuga servere noi pentru a crește cantitatea totală de videoclipuri stocate.
- nu puteți încărca videoclipuri de echilibrare între mai multe servere pentru a face față sarcinii crescute a traficului mare.
- nu puteți muta videoclipuri între servere.
- nu puteți trimite țări mai puțin importante către un server mai lent și țări mai importante către un server mai rapid.
- este imposibil să limitezi țările mai puțin importante în viteza de streaming pentru a economisi lățime de bandă.
- nu există nicio posibilitate de conversie video, toate fișierele trebuie încărcate gata făcute, fără suport de conversie multi-server.
- nu există nicio modalitate de a avea diferite formate și calități video.
- nu există posibilitatea de a afișa capturi de ecran cronologice atunci când redirecționați rapid un videoclip.
- nu există nicio modalitate de a menține întreaga bază de fișiere video sub control sau de a efectua un audit al fișierelor video.
- nu există nicio modalitate de a controla viteza fișierelor video în funcție de rata lor de biți pentru a economisi lățime de bandă.
- caracteristici publicitare extrem de slabe, de exemplu:
- oportunități de publicitate foarte elementare sau lipsesc deloc.
- cea mai mare parte a reclamelor este posibilă doar prin intermediul șabloanelor care urmează să fie setate.

Poti rula un numar nelimitat de site care poate fi per categorie, tag sau toate clipurile de pe site tau de video sharing.  In acest fel iti poti mari veniturile la site si totul pe pilot automat. Tot ce trebuie sa faci este sa faci setarile la inceput si apoi va incepe sa ruleze singur.

Daca doriti un demo pentru Kernel Video Sharing accesati rovideo.net , care hosteaza in acest moment peste 18000 video.

Pentru a beneficia de aceleasi optiuni ca rovideo aveti nevoie de licenta ultimate care poate fi platita lunar sau o singura data.

Mai multe informatii pe site Kernel Video Sharing. Pluginul nu se poate folosi fara licenta la platforma. Daca ai ganduri serioase in a face un site de video sharing, cred ca aceasta platfoma isi merita banii.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

AlexH Merg pe strada catre mine.