25 iunie 2020

YouTube spune La Revedere creatorilor de continut

Youtube prin actiunile din luna asta, spune La revedere Creatorilor de Continut pentru ca este aproape imposibil sa poti face un video care sa corespunda noilor reguli de ad friendly.

Regulile de mai sus suna mai mult a cenzura care te obliga sa alegi intre a face un ban in mediul online dar spui ce si cum vrem noi, sau spui ce vrei dar fara sa faci bani.

In ultimul timp numarul de creatori de continut pe youtube a crescut foarte mult, produc bani frumosi, iar acum vrea sa reduca considerabil numarul acestora pentru reduce costurile.

Google urmeaza exemplu cu adsense care pana prin 2010 se facea bani frumosi daca veai un site acceptabil. Din 2010 a inceput sa impuna tot mai multe reguli, unele de domeniul SF si usor, usor a facut ca numarul de publisheri sa scada.

Daca prin absurd esti admin, imediat ce depasesti 500 euro pe luna in maxim 3 luni iti suspenda contul pe motiv ca esti un Pericol pentru Spiritul Google.  Tare asta nu?

Asa se urmareste si cu noile reguli youtube sa ramana doar o parte si selecta gasca de creatori de continut,

O alta problema la google in toate serviciile sale, este Dublu Standard care se aplica in functie de cum vrea moderatorul, cine esti, ce faci, etc, etc, etc.

Setul de reguli este la fel pentru toti.

Puteti urmari pe twitter ce vorbeste lumea despre acest subiect.
https://twitter.com/hashtag/YoutubeIsOverParty

Daca vrei sa fii la curent cu toate postarile de pe acest blog, te rog sa te abonezi folosind formularul de mai jos.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Iti Multumesc pentru abonare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *