21 noiembrie 2016

Web 2.0 backlink gratis – Metoda de testat

Inainte sa citesti cele de mai jos, te anunt ca este un proces de durata si include munca manuala, daca vrei sa faci totul automat atunci metoda de mai jos nu este pentru tine.

1. pregateste site-ul sau articolul. Pentru asta recomand sa citesti acest articol.
2. faci cate un blog pe platformele gratis gen wordpress.com, blogger.com, weebly.com, jimdo.com. Mai sunt multe platforme unde poti face un blog.
3. Nume la blog – Luam exemplu categoria Filme actiune din site tau. Atunci face subdomeniul filmeactiune.platformaaleasadetine.com. Daca filmeactiune nu este disponibil, atunci poti adauga online, 2016 sau orice cuvant care este relevant.
4. pe blogul nou realizat faci minim 10 articole de calitate, fara copy/paste.
5. fiecare post trebuie sa unic, sa contina minim o imagine si un video, minim 450 cuvinte, rag relevante.Link in articol poate fi catre un film de actiune si unul catre categoria Filme Online de pe site tau. Nu folosi mereu link doua link la fel, ci poate fi doar unul catre un film.
6. incearca sa nu publici toate articolele intr-o singura zi, ci fa o pauza intre ele de 1-3 zile, pentru a da mai bine.
7. dupa ce ai terminat faci ping la articol/e sa stie google si alte motoare ca ai facut update. Puteti folosi acest site pentru ping http://www.pingfarm.com/ sau altele.

Nu publica acelasi articole pe mai multe platforme
Nu folosi acelasi link pe mai multe platforme daca continutul nu este relevant cu acesta. pentru Filme Online, puteti sa scrieti o recenzie proprie la filmul cu pricina.

Pentru un boost mai mare, este recomandat un share pe retelele sociale si +10 comenturi per articol, dar sa fie unice si nu de pe acelasi ip.
Comenturile trebuie sa fie relevante cu continutul .

Articolele scrise trebuie sa fie optimizate pe un keyword anume si nu per general. Daca ati facut blog pe Filme Actiune, atunci acestea sa fie optimizate pe acest keyword.


Aici o lista de platforma unde va puteti face blog gratis. 
http://www.roforum.net/threads/lista-free-blog-unde-iti-poti-face-blog-gratis.2386/

[Analiza SEO]Cum poti profita la maxim de comentarii

[Analiza]Backlink in sidebar, footer sau in articol?

1 thought on “Web 2.0 backlink gratis – Metoda de testat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *