Home Facebook Secretul din spatele acestei campanii Fake News

Secretul din spatele acestei campanii Fake News

6 min read
2
0
163
2

Acum cateva zile am discutat despre acest subiect aici Poate Facebook fi tras la raspundere pentru Fake News si revin cu un update dupa noile informatii gasite.
Se spune ca Romanii sunt niste oportunisti, lucru total adevarat, dar Guvernul American ne intrece rau de tot.
Va amititi de acele tratate ACTA unde se dorea cenzurarea informatiei online? Ei bine cam asta este si aceasta campanie cu Fake News.

1. Conform americanillor Fake News de pe retelele sociale in special facebook au influentat alegerile electorale (arata ca nu stie sa piarda) care l-au facut pe trump presedinte.
2. La inceput facebook a declarat ca aceasta nu poate fi tras la raspundere, ca apoi sa isi faca update la politica de continut, unde baneaza orice site care in viziunea lor publica si distribuie continut fake. 
3. Imediat dupa si google a facut acelasi lucru, care va scoate din index orice site care publica si distribuie stiri fake. Google nu se opreste aici, ci nu va permite nici un site in reteaua Adsense daca acestia considera ca are stiri fake. Acum va fi si mai greu sa faci rost de un cont adsense. Loveste omul la bani si il controlezi.
4. In campania electorala din america, CNN si-a amenintat si obligat telespectatorii, ca este impotriva legii sa citesti sau te informezi din alte surse in afara de CNN.
5. Franta a banat deaja mai multe site-uri de stiri care in viziunea lor aveau fake news.
6. Twitter deaja a banat mai multe contui care in viziunea lor postau fake news si lucreaza un tool care va face acest lucru automat. Frumos nu?

Ce inseamna asta pentru tine, pentru noi toti.

Orice site alternativ de stiri, opinie personala sau de grup care publica si distribuie aceste stiri, va fi considerat ca are fake news si eliminat din google index, nu va putea face share pe facebook si alte retele sociale si desigur nu va putea generea bani din trafic cu adsense sau alte surse.

Daca tot nu ai inteles pericolul la aceasta campanie iti ofer un alt exemplu.
Daca nu este CNN, MediaFax, Stirile Protv, CBS si alte site-uri, radio, posturi tv mari detinut de grupuri de interese, nu vei putea publica nimic si daca reusestie foarte posibil sa risti parnaie. 

Sa nu uitam ca ICANN anul acesta a fost trecut din proprietate guvernamentala in privata, adiva va fi administrat de o firma si nu guvern, unde aceasta poate lua orice decizie doreste si care ne va afecta cu totii.

Asa ca la revedere cu libera exprimare online si vom fi nevoiti sa iesim in srada sa strigam, unde cu siguranta vom fi arestati pentru ca afectam linistea publica.

Cat despre necredinciosi, va recomand sa faceti un mic research sa vedeti daca am dreptate sau nu.

Poate nu are legatura dar acum 12 zile am fost suspendat pe facebook pentru o imagine postata acum 3 ani si care nu incalca cu nimic regulile facebook. Nu e prima oara cand se intampla asta si mereu a fost pentru un motiv ciudat.
Personal cred ca am fost suspendat din cauza la comentariile impotriva lui klaus si Hillary. Acestea nu contineau injurii sau ceva de genul, doar imi spuneam pararea.

 

Poate Facebook fi tras la raspundere pentru Fake News

Manipularea in cazul Oprea si unde sunt milioanele de oamenii de pe facebook

Ce se intampla cu Facebook?

 

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Facebook

2 Comments

  1. […] Secretul din spatele acestei campanii Fake News […]

    Reply

  2. […] Secretul din spatele acestei campanii Fake News […]

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …