19 aprilie 2020

Scam Alert – mediavenus.com este acum leadbit.com

Mediavenus.com a fost o retea de publicitate cpa care a dat teapa la foarte multi webmasteri din Romania si lumea intreaga. Cine nu stie cine au fost mediavenus recomand sa citeasca acest topic.

 

Scurta istorie despre mediavenus in caz ca iti este putina lene sa citesti toate 18 pagini din link de mai sus.

 

Mediavenus a spus mereuu ca este o retea CPC insa in realitate era o retea CPA.  Un webmaster putea avea intr-o luna 10000 click, dar daca din aceste 10000 click-uri nu se realiza nici o comanda webmasterul primea suspend la cont sau site iar veniturile generate nu erau platite.

Suportul era de toata jena si cand domana de la suport era luata la intrebari se contrazicea mereu, ba ca este cpc, ba cpa, ba ca traficul vine de pe acelasi ip.

Un webmaster care avea 100% trafic organic, lucru dovedit prin diferite sisteme de monitorizare a traficului, mediavenus i-a suspendat contul si nu l-a platit pe motiv ca a dat mii de click-uri de pe acelasi ip.

 

A fost o vreme cand mai toate site-urile mari foloseau aceasta retea de publicitate, insa una cate una a inceput sa renunte la aceasta.

 

Acum domeniul mediavenus.com are redirect catre leadbit.com care nu are nici macar un ssl activ.  Cred ca au schimbat doar domeniul si au pastrat aceleasi practici.

Aveti grija daca folositi leadbit.com pentru a genera venituri pentru site-ul vostru, e posibil sa ramaneti cu ochii soare si adio bani generati.

 

Scam Black Friday si Cyber Monday

Asigurari de viata – Atentie mare ca iti vei lua teapa mare

Daca vrei sa fii la curent cu toate postarile de pe acest blog, te rog sa te abonezi folosind formularul de mai jos.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Iti Multumesc pentru abonare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *