Home Cenzura Parteneriat Facebook, Microsoft, Twitter si YouTube

Parteneriat Facebook, Microsoft, Twitter si YouTube

4 min read
0
0
144
2

Se anunta vremuri grele pentru internet cand 4 mamuti se unesc pentru a cenzura continutul online. Desigur ca pentru multi este o veste buna, dar ca in orice alta decizie luata peste ocean are dedesupturile ei.
In numele securitatii vor avea libertatea sa cenzureze orice tip de continut pentru ca este fake sau promoveaza terorismul. Nu mai spun ca vei putea fi acuzat si condamnat la inchisoare pentru acestea.

CUm in America este o lege speciala pentru cei acuzati de terorisim, nu vei mai vedea lumina zilei niciodata si asta pentru ca conform acestei legi, Tu ca persoana umana nu ai nici un drept si vei putea fi inchis pe timp nelimitat si fara proces, plus suspus torturii.

Facebook, Microsoft, Twitter and YouTube are coming together to help curb the spread of terrorist content online. There is no place for content that promotes terrorism on our hosted consumer services. When alerted, we take swift action against this kind of content in accordance with our respective policies.
Starting today, we commit to the creation of a shared industry database of “hashes” — unique digital “fingerprints” — for violent terrorist imagery or terrorist recruitment videos or images that we have removed from our services. By sharing this information with each other, we may use the shared hashes to help identify potential terrorist content on our respective hosted consumer platforms. We hope this collaboration will lead to greater efficiency as we continue to enforce our policies to help curb the pressing global issue of terrorist content online.

Acum cateva zile aceleasi companii au decis sa cenzureze tot continutul care este considerat fake. Daca mai luam in considerare achizitia warner bros de catre AT&T atunci viitorul devine si mai negru. Dupa achizitie AT&T va controla o audienta de peste 1.5 miliarde persoane din intreaga lume.

Un lucru bun in aceasta decizie si anume ca voi scapa de acele clipuri foarte brutale cu decapitari sau ceva de gen care la vad in feed-ul meu pe retelele sociale.

Dupa cum vedeti are lucruri bune dar si rele, iar acum trebuie sa te intrebi daca merita sa renunti la libertatea ta de informare pentru acest amanunt care se poate rezolva cu unlike sau unfriend la cel care posteaza astfel de continut.

Pareri….
Load More Related Articles
Load More By alexhardy
  • YouTube spune La Revedere creatorilor de continut

    Youtube prin actiunile din luna asta, spune La revedere Creatorilor de Continut pentru ca …
Load More In Cenzura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …