Home 360 video ORBI Prime – Primii ochelari cu inregistrare video 360 grade

ORBI Prime – Primii ochelari cu inregistrare video 360 grade

2 min read
0
0
113
2

Toata lumea vrea sa inregistreze video in format 360, dar se lovesc de o problema destul de mare. Orice device pe piata existent acum este foarte scump si nu poate fi folosite in orice conditii.

Astazi am gasit o pereche de ochelari care inregistreaza video in format 360 si poate fi folosit absolut oriunde si iti ofera libertate de miscare. Produsul se numeste ORBI Prime si poate inregistra 1080p si 4k cu un spatiu maxim de stocare prin SD de 128GB. Conform celor care l-au facut poti inregistra pana la 3 ore cu un card de 128GB.
ORBI Prime sunt rezistenti la apa, au stabilizator de imagine, asa ca poti face o filmare in format 360 in aproape orice situatie. 

Plus are incorporat wifi care permite transferul la video usor si repede pe telefon sau tableta, care apoi poate postat pe youtube sau facebook. Se poate urmari status la baterie si spatiu direct din telefonul tau.

O prezentare video gasiti aici: http://www.ridtube.net/the-first-360-video-recording-eyewear-orbi-prime

[​IMG] 
[​IMG] 
[​IMG] 
[​IMG] 

Daca esti interesat de achizitonarea unei perechi de ochelari ORBI Prime, iti recomand sa te grabesti ca mai sunt doar 4 zile in care poti face asta la un pret redus. 
Poti cumpara de aici.

Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In 360 video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …