Home Carla's Dreams Isteria Carla’s Dreams a mers prea departe

Isteria Carla’s Dreams a mers prea departe

3 min read
0
0
143
2

Ieri am ascultat pentru prima data un cante a celor de la Carla’s Dreams stiind ca este a lor. L-am auzit la radio dar fara sa stiu ca este cantat de Carla’s Dreams.

Dupa ce rusii le-au aratat fetele celor de la Carla’s Dreams lumea pur si simplu a inebunit. Peste tot vedeai postari despre ei, in feed-ul meu facebook la fiecare 2 postari era una despre Carla’s Dreams, chiar si pe google plus era o invazie despre acest subiect.

Astazi am vazut o postare care in opinia mea a pus capacul, pentru ca nu avem altceva de facut decat sa raspunde la non-sensuri de acest gen.

Ministerul de Interne a postat pe facebook ca nu poate divulga identitatea celor de la Carla’s Dreams.

Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual.
Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor.
Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla’s Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile…deci au identitate 
Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect …bucurați-vă de muzica lor!

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/posts/1150700308333692

Pai voi astia de la MAI nu aveti nimic mai bun de facut decat sa raspundeti la astfel de cereri? Sau cineva din programul de promovare s-a gandit ca este o idee buna sa postati un raspuns pentru a primi promovare gratuita la pagina de facebook a MAI.
Oare ce va urma?
Load More Related Articles
Load More By alexhardy
Load More In Carla's Dreams

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sitemap plugin pentru Google News

Daca vrei sa iti adaugi site-ul in Google News si sa iti cresti sansele de acceptare este …