26 iulie 2020

Infernul si universul paralel

Conform teoriei exista un numar infinit de universuri paralele si pentru fiecare decizie exista un univers paralel. Sa ne imaginam ca esti la o rascrucere de drum, unde tu alegi sa mergi inainte. In alt univers tu o vei lua la dreapta, in altul la stanga, in altul te vei intoarce inapoi si poate in alt univers paralel pur si simplu o iei pe aratura.

Exemple pot fi multe si te poti gandi la cele luate in viata ta de zi cu zi. Pentru orice decizie luata de tine exista o contra decizie luat intr-un alt univers sau aici ai luat o decizie sa faci ceva iar intr-un univers paralel nu ai luat nici o decizie.

Complicat dar si simplu in acelasi timp. Mereu am am crezu ca ceea ce ne defineste calea in viata in aceste univers sunt deciziile care le luam.

Tot teoria spune ca in acest univers cat si orice alt univers paralel trebuie sa existe in orice moment si in orice o balanta, altfel totul ar inceta sa mai exista, ori universul in sine va incerca sa refaca balanta care daca il lasam pe el, atunci rezultatul va fi unul dezastruos pentru toti.

 

Daca ne luam dupa aceasta teorie atunci iti imaginezi pentru acel TU din acest univers si acel univers ce viata ar avea, ce infern total zi de zi pentru toata viata.

  1. in acest univers – balanta trebuie sa existe, asa ca pentru fiecare moment de fericire, noroc, castig, exista cineva in lumea asta care este nefericit, are ghinion sau a pierdut. Nu putem sa castigam si sa fim fericiti cu totii in acelasi timp. Cineva trebuie sa piarda ca tu sa castigi, cineva trebuie sa fie nefericit ca tu sa fii fericit si tot asa.
  2. intr-un univers paralel – aici esti implicat TU unde pentru fiecare lucru bun care ti se intampla tie, TU din alt univers paralel ii va merge super rau. Sa ne gandim ca iti place o persoana si aici ai avur curajul sa o intregi daca iese cu tine si desigur norocul ca aceasta sa accepte. Apoi aveti o viata frumoasa pana la adanci batranete, insa in celalalt univers tot TU nu ai avut curaj sa o intrebi daca iese cu tine si de aici se intelege ca nu au o relatie si cum TU esti fericit, acesta va fi nefericit.

In acelasi timp in momentele cand tu esti nefericit sau iti merge rau intr-un alt univers paralel ii va merge bine si va fi fericit.

 

Pentru ca suntem oameni buni si cu frica de Dumnezeu am putea sa ne rugam ca acestora sa le mearga bine si sa aiba noroc in viata, insa aici vine paradoxul, daca lor le merge bine si au noroc, atunci iti va merge tie rau si vei avea ghinion. Ce vei face?

 

 

Cine este eroul acestei povesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *