17 mai 2020

Gratis The Grand Theft Auto V: Premium Edition include $1,000,000 bonus cash

Daca esti pasionat de The Grand Theft Auto V acum poti avea jocul gratis chiar in versiunea Premium. Jocul mai include si $1,000,000 bonus cash care iti va permite sa incepi grupul taau criminal de succes in The Grand Theft Auto V .

 

Grand Theft Auto V: Ediția Premium include povestea completă GTAV, Grand Theft Auto Online și toate actualizările și conținutul gameplay-ului existente. Veți obține, de asemenea, pachetul inițial de întreprindere criminală, cel mai rapid mod de a porni imperiul criminal în GTA Online

 

Grand Theft Auto V: ediție premium

Grand Theft Auto V: ediția Premium include experiența completă a poveștii Grand Theft Auto V, acces gratuit la Grand Theft Auto Online în continuă evoluție și toate actualizările și conținutul gameplay-urilor existente, inclusiv The Doomsday Heist, Gunrunning, Run Smuggler, Bikers și multe altele. Veți obține, de asemenea, pachetul inițial al întreprinderii criminale, cel mai rapid mod de a porni imperiul criminal în Grand Theft Auto Online.

GRAND THEFT AUTO V

În momentul în care un tânăr plin de stradă, un tâlhar de bănci retras și un psihopat terifiant se aterizează în probleme, ei trebuie să scoată o serie de ghicitori periculoși pentru a supraviețui într-un oraș în care nu pot avea încredere în nimeni, cel puțin unul în altul.

GRAND THEFT AUTO ONLINE

Descoperiți o lume în continuă evoluție a alegerilor și a modalităților de a juca în timp ce urcați pe rândul criminal al Los Santos și al județului Blaine în experiența online comună.

PACHETUL STARTER ÎNTREPRINDERE CRIMINAL

Pachetul pentru inițiativa Criminal Enterprise este cea mai rapidă metodă pentru noii jucători GTA Online de a-și lansa imperiile criminale cu cel mai interesant și popular conținut plus 1.000.000 de dolari bonus pentru a cheltui în GTA Online – întregul conținut evaluat la peste GTA 10.000.000 USD dacă este achiziționat separat.

 

LANSAȚI-VĂ IMPIRUL CRIMINAL

Lansați proiecte de afaceri de la biroul executiv Maze Bank West, cercetați tehnologia puternică de arme din subteranul dvs. Gunrunning subteran și folosiți fabrica de numerar contrafacerii pentru a începe o operațiune de falsificare lucrativă.

UN FLOT DE VEHICULE PUTERNE

Trageți pe străzi cu o gamă de 10 vehicule de înaltă performanță, inclusiv un Supercar, Motociclete, Dune FAV, un elicopter, un Rally Car și multe altele. Veți obține, de asemenea, proprietăți, inclusiv un garaj de 10 mașini pentru a vă depozita flota în creștere.

 

ARME, ÎNFĂCĂTOARE ȘI TATTOARE

Veți avea acces, de asemenea, la Compact Grenade Launcher, Marksman Rifle și Compact Rifle împreună cu Stunt Racing Outfit, Biker Tatuaje și multe altele.

Cum poti descarca gratis jocul The Grand Theft Auto V :

  1. acceseaza https://one.sld.one/VEog 
  2. urmeaza pasii de inregistrare
  3. ruleaza jocul si bucurate de acesta

 

Nota:

The Grand Theft Auto V este cel original cu link de descarcare direct de la sursa. Autorul acestui articol nu isi asuma nici o raspundere pentru eventuale probleme cu jocul sau daca oferta a expirat. In momentul cand acest articol a fost scris oferta era activa fara perioada de expirare.

Daca detii un Xbox one X poti avea acces gratis la The Grand Theft Auto V prin intermediul la Games pass.

 

 

 

Daca vrei sa fii la curent cu toate postarile de pe acest blog, te rog sa te abonezi folosind formularul de mai jos.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Iti Multumesc pentru abonare

1 thought on “Gratis The Grand Theft Auto V: Premium Edition include $1,000,000 bonus cash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *